Tagság előnyei

Miért éri meg tagnak lenni?


MEGSPÓROLHATJA AZ ARTISJUSNAK FIZETENDŐ ÉVES DÍJ ¾-ÉT!

Az ARTISJUS és a FATOSZ külön megállapodásának köszönhetően a FATOSZ tagjai töredék áron letudhatják éves szerzői jogi fizetési kötelezettségeiket a TV-készülékek, a számítógépek stb. után. Idén egy tagunk majd 50 ezer forintot is megspórolhatott szobaszámtól függően éves szinten.

WWW.FALUSITURIZMUS.EU WEBOLDAL

A FATOSZ turisztikai honlapja kifejezetten a falusi turizmusra alapozva került kifejlesztésre. A honlapon a szálláshelyek mellett programajánlók, védjeggyel kapcsolatos információk és tradicionális magyar receptek is megtalálhatók. Itt a helye az Ön szálláshelyének is! Ne habozzon, igényelje a vendégházának minősítését!

FACEBOOK

A www.facebook.com/falusiturizmus.hu honlapon folyamatosan növekvő rajongótáborral elérhető a FATOSZ Facebook oldala! Folyamatosan jelentkezünk hírekkel, érdekességekkel a falusi turizmus világából. Rendszeresen mutatunk be minősített, Védjeggyel rendelkező szálláshelyeket, valamint ezek közelében található programokat. Ha szeretné megosztani Ön is rajongóinkkal ajánlatait, csak írjon Facebook csapatunknak és mi közzétesszük!

INSTAGRAM

A www.instagram.com/falusiesagroturizmus/?hl=hu oldalon folyamatosan megosztjuk a Szövetség tagjainak vendégházait, és vidéki programlehetőségeket is ajánlunk érdeklődőinknek.  Amennyiben Ön is szeretné, hogy megosszuk az ajánlatait, vegye fel a kapcsolatot az Iroda munkatársaival és megosztjuk!

MEGJELENÉSI LEHETŐSÉG KIÁLLÍTÁSOKON, RENDEZVÉNYEKEN

A FATOSZ minden évben számos turisztikai rendezvényen vesz részt önállóan vagy partnereivel összefogva. Ezeken az eseményeken szállásadóinknak is lehetőséget adunk a személyes megjelenésre és/vagy prospektusaik, szóróanyagaik elhelyezésére! Szövetségünk többet között jelen volt 6 pulttal az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon, ahol térítésmentesen állíthattak ki a tagjaink.

ÉRDEKKÉPVISELET

A FATOSZ 1994 óta védi tagjainak az érdekeit. A falusi szállásadást, vendéglátást érintő jogszabályokról rendszeresen véleményt formál, előzetesen a tervezetekről, a meglévőknél pedig azzal a szándékkal, hogy segítsen kedvezőbbé formálni a jogi környezetet. Tanácsadással segítünk kivédeni a túlbuzgó hatósági fellépéseket, amikor valójából semmilyen okuk, joguk, lehetőségük nem lenne vegzálni tagjainkat. Hasonló a helyzet a falusi turizmust érintő pályázati kiírások feltételeinek kialakításánál és az elnyert pályázatok megvalósításánál is. Közhasznú státuszunkat igyekszünk tagjaink javára kamatoztatni.

HASZNÁLJA NAPRAFORGÓIT!

A napraforgók amellett, hogy a szálláshely minőségét jelölik, kiváló marketingeszközök is egyben. A tudatos turisták körében egyre ismertebb szimbólum a napraforgó, így sokak utazási döntésében szerepet játszik, hogy a kiválasztott szálláshelynek van-e napraforgós minősítése. Ahhoz, hogy az Ön szálláshelye még vonzóbb legyen a turisták körében, használja napraforgós besorolását honlapján, nyomtatott prospektusaiban, illetve szálláshelye egyéb reklámfelületein, valamint a szálláshely épületére vagy a kapura is jól látható helyre tegye a minősítést jelző táblát!

A BUDAPESTI KÖZPONTI IRODA TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI

Egyéni szórólapok, kiadványok elhelyezése információs irodánkban.

NEMZETI TURISZTIKAI ADATSZOLGÁLTATÓ KÖZPONT TANÁCSADÁS

Mint ahogy Önök is tudják az NTAK fokozatosan kerül bevezetésre, a falusi szálláshelyeknek december 1. és 31. között kellett regisztrálniuk, az adatszolgáltatás pedig 2020. január 1-jétől kezdődött. A tagjaink részére ezzel kapcsolatban is küldünk tájékoztatást és segítünk a felmerülő problémák kezelésében!

FATOSZ ONLINE PROGRAMAJÁNLÓ TURISZTIKAI HÍRLEVÉL

Szövetségünk kéthetente küldi ki turisztikai programajánlóját több ezer turista számára (jelenleg felfüggesztve). Amennyiben az Ön településén is rendeznek érdekes programokat és szeretnék reklámozni, el tudja küldeni részünkre és betesszük a programajánlókba és/vagy a szakmai hírlevelünkbe, hiszen ott is található egy havi programajánló.

FATOSZ SZAKMAI HÍRLEVÉL

A FATOSZ tagjai havi rendszerességgel kapják meg online szakmai hírlevelünket, melyben naprakész információkkal szolgálunk pályázati lehetőségekről, hírekről, jogszabályi változásokról, adózási kérdésekről egyaránt. Olvassa el Ön is, és legyen képben!

SZÁLLÁSKATALÓGUS

Minden évben megjelenő szálláskatalógusukban tagjainknak a megjelenésért kedvezményes árat adunk! A következő szálláskatalógusunk a Tourinform irodákban megtalálható lesz.

Együttműködéseinkről itt olvashatnak:

Kertészkuckó: https://falusiturizmus.eu/ajanlo/egyuttmukodes-a-kerteszkucko-online-gazdabottal/

Falusi Portékák: https://falusiturizmus.eu/ajanlo/egyuttmukodes-a-falusi-portekak-webaruhazzal/

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu