Együttműködés a Kertészkuckó Online Gazdabolttal!

Ez csak a FATOSZ tagoknak jár!

Kedves Tagjaink!

Nagy örömünkre megállapodást kötöttünk a Kertészkuckó Online Gazdabolttal, melynek köszönhetően minden tagunk 10%kedvezménnyel vásárolhat tagságának köszönhetően a www.kerteszkucko.hu oldalon.

Minden FATOSZ tag, 10% kedvezménnyel vásárolhat tagságának köszönhetően, bár áraik egyébként is barátságosak és a választék is bőséges.

Aki még csak tervezi kertjének kialakítását, bőven talál ahhoz is termékeket, mint például az agroszövet, geotextil, vagy ponthegesztett hálók, műanyag kerítések, vakondháló, stb.

Aki már rendelkezik kerttel és szeretné ápolni, még szebbé varázsolni, azoknak az érdeklődőknek is kínálnak rengeteg féle kerti szerszámot vagy locsolótömlőt, csatlakozót, locsolópisztolyt, virágkaspót vagy ágyásszegélyt, stb.

Amennyiben vannak házőrzői is a kertnek/udvarnak, akkor “Buksinak” vagy “Cirminek” is vannak termékeik szintén kedvezménnyel: 100%-ban természetes vitaminok, ízület-, és immunerősítők, tenyésztőknek külön termékcsalád, multivitaminok és még sok más táplálék-kiegészítők, hogy Ők is egészségesen élvezhessék a falusi életet 🙂

Regisztráljon mihamarabb, éljen ezzel a lehetőséggel!

További információért forduljanak hozzánk bizalommal!

FATOSZ munkatársai