NEA - 2023

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége 2023-ban részesült a Bethlen Gábor Alap, Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program (2023) keretében támogatási összegben. Szövetségünk pályázatát a Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2023. kiírásra adta be.

Pályázati azonosító: NEAO-KP-1-2023/8-000310 

Vegyes támogatás keretében programunkat az alábbiak szerint fogalmaztuk meg:
A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének működési és szakmai programjának megvalósítása

A támogatás keretében 1 700 000 Ft-ot nyertünk el, melynek keretében általános működési feladatainkat és szakmai programot valósítottunk meg.

A NEA keret segített az állandóan felmerülő költségek fedezetére és a hagyományosan megrendezett megyei vezetők értekezletének és tanácskozásának szakmai megvalósításához is.

A támogatásból a Központi Irodánk bérleti díját és közüzemi díjainak egy részér, kéthavi könyvelési díjat, PR és marketing költésgeket, többek között a honlapunk informatikai fenntartását. Ezen felül pedig a megyei vezető értekezletére szállásdíjat és étkezést, biztosítottunk. Tagjai vagyunk az Európai Falusi Turizmus Szervezetnek, így nemzetközi partnerszervezünk a Ruraltournak járó tagdíjat tudtuk kiegyenlíteni a projekt terhére. A szakmai munkánk segítése volt egy telefon eszköz beszerzése is, mely éven túl szolgálja a Központi Iroda munkáját.

Szakmai programunk keretében tartottuk meg a megyei vezetők értekezletét, Tiszabábolnán és Szarvason, ahol a megyei tisztségviselők a falusi turizmusban jelenleg lévő problémákat és lehetőségeket tárták fel!

A támogatást köszönjük a pályázat kíírójának és kezelőjének! Nagyban hozzájárult a támogatás szakmai sikereinkhez! 


Kelt: Budapest, 2024.04.22

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu