Vincellér Vendégház

A Vincellér Vendégház egy 4–5 fő fogadására alkalmas komfortos üdülőház a Séd-patak völgyében, a történelmi hagyományokban gazdag Királyszentistvá­non.

A Vincellér Vendégház egész évben nyitva tartó, 4–5 fő fogadására alkalmas komfortos üdülőház a Séd-patak völgyében, a történelmi hagyományokban gazdag Királyszentistvá­non, néhány hektáros családi birtokon, csendes környezetben nyújt otthont a kikapcsolódni vágyóknak.

A vendégház kényelmét két szoba, egy teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, mosdó, egy napozó és egy fedett terasz szolgálja. A ház fűtése gázfűtés és ezen felül hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Udva­runkban lehetőség nyílik árnyas fák alatt bográcsozni, grillezni, ismerkedni a háziállatokkal. A gyerekeket homokozó, játszótér, trambulin várja. Vendégeink előtt nyitva áll játékszobánk vendégházunk pincéjében, amelyben minden korosztály megtalálja szórakozását rossz idő esetén is ( pl., elektromos léghoki, darts ,csocsó, biliárd, számtalan társasjáték, kártyák, könyvek, kicsiknek való játékok stb.). Igény esetén lehetőség van ingyenes birtoktúrára túratérképpel, vezetéssel vagy anélkül a táblákkal jelzett Vincellér sétaúton.

Vendégházunk több hektáros családi birtokon fekszik, ahol szőlőskert, gyü­mölcsöskert, fűszerkert, zöldségeskert, állatok, pince találhatók. Friss idénygyümölcsök és zöldségek helyben, a tulajdonos családi gazdaságában vásárolhatók. Az állatokat kedvelő vendégeink portánk kedvenceit közelebbről megismerhetik, megsimogathatják. Ezen felül a birtok lankáiról csodálatos kilátás nyílik a Balatonra és a Bakonyra egyaránt. Vendégházunknál kerékpár-kölcsönzésre is lehetőség nyílik. Kiépített bicikliúton lehet megközelíteni a Balatoni bringa-körutat illetve Veszprémen keresztül a Balaton-felvidék illetve a Káli-medence kerékpárútjait.


Kategória: 3 napraforgó


Típus: falusi szálláshely


Fizetési módok: SZÉP-Kártya,készpénz


Egyéb szolgáltatások: televízió, ágynemű biztosított, konyhafelszerelés, konyha, fűtés, kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható, részvételi lehetőség a gazdálkodásban, hűtőszekrény


Recepción beszélt nyelvek: magyar nyelvism.,angol nyelvism.


Kikapcsolódás: játékok, túrázási lehetőség, grillezési lehetőség


Egyéb jellegzetességek: kerékpárosokat fogad, szőlős / gyümölcsös gazdaság, kutyákat nem fogad, családbarát, kerékpár kölcsönzési lehetőség


Hasonló találatok

Lila Akác Vendégház

Dabrony, Kisfaludy u. 26.

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Dabronyban.

Bővebben

Cser Vendégház

Kisapáti, Kossuth utca 53.

Vendégház a Balatontól nem messze, a Szent György- hegy lábánál egy csendes kis faluban, Kisapátiban.

Bővebben

Joó-tó Vendégház

Marcalgergelyi, Kossuth u. 8.

Barátságos vendégház várja vendégeit 13 férőhellyel Marcalgergelyin.

Bővebben

Vízimolnár Vendégház

Nemeshany, Petőfi utca 39.

A Vízimolnár Vendégház tradíciókat őrző környezetben várja vendégeit Nemeshanyon 6 szobával és 12 férőhellyel.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu