Bokréta Vendégház

Vendégházunk a Bakonyalján a festői Gannán várja a kikapcsolódni vágyókat.

A 2012-ben épült Bokréta Vendégház Pápa közelében, a Bakonyalján megbúvó kis faluban Gannán található. A modern nyitott tornácos apartman ház, amely formájában őrzi a hagyományos bakonyi falusi parasztházak építészeti stílusjegyeit, a falu fő utcájának végén található egy lankás hegyoldalon. Innen gyönyörű kilátás nyílik a közeli Bakonyra, a Somló-hegyre és a Kisalföldre. Az épülethez hatalmas füves terület tartozik, ami lehetőséget ad a mozgásra, sportolásra.

A Bokréta Vendégház földszinti részén négy kiadó apartman található. Az apartmanoknak a színviláguk alapján virágneveket adtunk, hogy könnyen meg lehessen különböztetni őket. A Harangvirág, a Vadrózsa és a Pipacs apartmanban egy darab kétágyas szoba található nappalival, fürdőszobával és teljesen felszerelt amerikai konyhával. Mindegyik nappali pótágyazható még két személy részére, tehát itt egy apartmanban összesen négy személyt tudunk elhelyezni. A nappalik színes LCD TV-vel is el vannak látva.

A Százszorszép apartmanban két szoba van, mindegyik szobában három ágy található, két fürdőszobával, közös nagy nappalival és konyhával. A nappali szintén pótágyazható két személy részére így ebben az apartmanban összesen akár nyolc személyt is eltudunk elszállásolni. Az amerikai típusú konyhák fel vannak szerelve gáztűzhellyel, hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, vízmelegítővel és kenyérpirítóval.

A kültéri szórakozáshoz a kerti bútorok kényelmes díszletet. Mindegyik apartman fűthető és légkondicionált. Az emeleten további 6 szoba várja a vendégeket, melyekhez egyenként saját zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba kapcsolódik. Az emeleten található egy hatalmas közösségi tér, mely szabadidő eltöltésére kiválóan alkalmas. Étkezésre szintén az emeleten kialakított étkező-konyhában van lehetőség.


Kategória: 4 napraforgó


Típus: falusi szálláshely


Fizetési módok: készpénz, SZÉP kártya


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német


Szabadidős- és wellness lehetőségek:  szabadtéri sütő-főző hely, medence


Sport: asztalitenisz, biliárd, tollaslabda, túrázási lehetőség

 

Gyerekbarát szolgáltatások: gyerekágy, etetőszék, játszósarok, gyerekhinta, állatsimogató


Egyéb szolgáltatások: WIFI/VLAN ingyenes, mosási lehetőség, parkolási lehetőség, légkondicionáló berendezés



Kategória: falusi szálláshely
Férőhelyek száma: 24+9 fő
kutyabarát: Igen

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Vincellér Vendégház

Királyszentistván, Malomvölgy völgy 4

A Vincellér Vendégház egy 4–5 fő fogadására alkalmas komfortos üdülőház a Séd-patak völgyében, a történelmi hagyományokban...

Bővebben

Turista-úti Vendégház

Városlőd, Turista utca 1.

Városlődön, a Bakony szívében, szép csendes környezetben egy tetőtéri lakrésszel, zárt parkolási lehetőséggel várjuk kedves...

Bővebben

Németh Birtok Családi Vendégház

Monoszló, Fő utca 23.

Falusi szálláshely várja vendégeit Monoszlón 4 szobával, 11 férőhellyel.

Bővebben

Aranyvackor Vendégház

Bakonyszentkirály, Jókai utca 30.

Az Aranyvackor Vendégház egy kedves kis bakonyi falusi, tornácos, bakonyi parasztház, mely 8 fő számára kínál szállást.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu