Szálláshely-szolgáltatók jelentkezését várják a "Minden évszakban SZÉP" kampányhoz

A Visit Hungary Zrt. országos kommunikációs kampányt indít a belföldi turizmus élénkítése érdekében.

A Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalataként működő, Magyarország teljes körű turisztikai marketingkommunikációs tevékenységét ellátó Visit Hungary Zrt. országos kommunikációs kampányt indít a belföldi turizmus élénkítése érdekében. 

A 2024. október 15. és 2025. január 31. között zajló kampány célja, hogy a SZÉP-Kártya használat ösztönzésével növelje a hazai vendégek foglalási kedvét a január-februári időszakra, ezáltal pedig oldja a szezonalitást. 

A kampány sikeres megvalósításához a Visit Hungary olyan szálláshely-szolgáltatók jelentkezését várja, akik csatlakoznának a forgalomösztönző aktivitáshoz és SZÉP-Kártyás fizetés esetén 20% kedvezményt biztosítanak a 2025. január 5. és 2025. február 28. közötti időszakban, továbbá vállalják, hogy ezt a kedvezményes ajánlatot a weboldalukon is feltüntetik. 

Az akciót a Visit Hungary országos integrált kampány keretében népszerűsíti a belföldi utazóközönség körében, az akcióhoz csatlakozó partnereket pedig a csodasmagyarorszag.hu weboldalon mutatja be az érdeklődőknek. 

Amennyiben még nem jelentkezett, az alábbi linken még október 11-ig fogadják a szálláshely-szolgáltatók csatlakozását: 

https://visithungary.com/hu/form/minden-evszakban-szep


Nyitókép: Csodás Magyarország Facebook

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu