NEA-2022

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége 2022-ben részesült a Bethlen Gábor Alap, Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program (2022) keretében támogatási összegben. Szövetségünk pályázatát a Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022. kiírásra adta be.

Vegyes támogatás keretében programunkat az alábbiak szerint fogalmaztuk meg:
A FATOSZ működésének és szakmai programjának támogatása

A támogatás keretében 1 400 000 Ft-ot nyertünk el, melynek keretében általános működési feladatainkat és szakmai programot valósítottunk meg.

A NEA keret segített az állandóan felmerülő költségek fedezetére és a hagyományosan megrendezett megyei vezetők értekezletének szakmai megvalósításához is.

A támogatásból a Központi Irodánk bérleti díját, könyvelési díjat, PR és marketing költésgeket, szállásdíjat és a nemzetközi partnerszervezünk a Ruraltournak járó tagdíjat tudtuk kiegyenlíteni. A szakmai munkánk segítése volt egy iratmegsemmisítő beszerzése is, mely éven túl szolgálja a Központi Iroda munkáját.

Szakmai programunk keretében pedig 2023-ban rendeztük meg a megyei vezetők értekezletét, tiszabábolnán, ahol a megyei tisztségviselők a falusi turizmusban jelenleg lévő problémákat és lehetőségeket tárták fel!

 

A támogatást köszönjük a pályázat kíírójának és kezelőjének!

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu