Apát - Panzió és Étterem

Ha tökéletes kikapcsolódásra vágyik, ahol gyönyörű környezetben, és professzionális kiszolgálással élvezheti szabadságát, akkor megtalálta az Önnek való szállást.

Családi hangulatú szállás az ország legnyugatibb felén, az Őrségi Nemzeti Park terültén, a Vendvidék központjában, Apátistvánfalván. Ausztria 10 km-re, a szlovén határ mindössze 3 kilométerre érhető el szállodánktól.

A panzió egy 7 hektáros őspark ölelésében, gyönyörű zöld környezetben található. A pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás élményéhez szükséges szolgáltatások széles körével vár minden idelátogatót.

Standard és Családi szobáink franciaággyal, zuhanyzós fürdőszobával, színes televízióval, hajszárítóval felszerelt (Standard szobához nem jár), kényelmes szobák modern berendezéssel. Pótágyazhatóak.

Az emeleten újonnan kialakított lakosztályaink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek nagy alapterületükkel, modern berendezésükkel és a panorámás teraszokkal.

Kellemes felfrissülést kínál szállónkban a finn és az infra szauna, WIFI és masszázs lehetősége. Pingpong asztal, kerti játékok várják a mozgás szerelmeseit, esős napokon pedig csocsó biztosíthatja a jó hangulatot. A társalgóban gyerek- és olvasósarok kínál lehetőséget szórakozásra, kikapcsolódásra.





Kategória: falusi szálláshely
Férőhelyek száma: 54 fő
kutyabarát: Nem

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Simon Porta

Kisrákos, Pomperszer 1.

Vendégház Kisrákos falu főutcájától távol, csendes, nyugodt környezetben, dombtetőn, teljesen külön bejárattal.

Bővebben

Faluszéli Vendégház

Őriszentpéter, Galambosszer 15/c

A Faluszéli Gerendaház Őriszentpéter félreeső, csendes utcájának a legvégén található és 4 fő számára biztosít szállást.

Bővebben

Kápolna Vendégház

Kerkáskápolna, Fő u. 54.

Hagyományőrző, felújított vendégház várja vendégeit Kerkáskápolnán.

Bővebben

Nyári-lak Vendégház

Olaszfa, Rákóczi utca 5.

A Nyári-lak Vendégház Olaszfa településen 4 szobával, 10 férőhellyel várja vendégeit.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu