Judit Vendégház

Judit Vendégház - Bükkszenterzsébet

Ma az Északi-Középhegységbe, a Heves-Borsodi-Dombság egyik legszebb településére, Bükkszenterzsébetre invitáljuk Önöket, ahol a Judit Vendégház várja a vendégeket egy valódi vidéki élményre! 

„Mondd, hallottad már a CSENDet? Nem a csontodig hatoló, fájdalmas magány csendjét, hanem a szívedet melengető, lelkedet megnyugtató, testednek erőt adó csendet? Mert ha nem, akkor itt az ideje, hogy távol a világ zajától, mégis közel rengeteg csodás, népszerű helyhez, elkezd hallgatni! Mi remek lehetőséget nyújtunk erre!”

Bükkszenterzsébet egy ezer lelket számláló gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező falucska, mely remek lehetőségeket tartogat a kikapcsolódni, feltöltődni vágyóknak. A szálláshelyen 4 szoba várja vendégeit, melyekben összesen 14 fő befogadására van lehetőség. Az udvarban nyolc személyes, fűthető fadézsa, 2 db kialakított grillező, sütögető, ahol lehetőség nyílik a vendégek számára bográcsozásra, nyársalásra, grillezésre. A vendégek kényelmét szolgálják továbbá nyugágyak és kétszemélyes hintaágyak. A kertben sütés-főzési lehetőség biztosított, illetve szauna teszi felejthetetlenné az itt eltöltött napkat. A szálláshely mozgássérült vendégek számára is alkalmas.

SZÉP kártya elfogadóhely.

Fedezze fel Bükkszenterzsébet varázsát a Judit Vendégházban, és élvezze a vidéki élet minden szépségét!

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu