3. Abonyi Pecsenyeparádé

3. Abonyi Pecsenyeparádé, Abony leglátogatottabb és legszínesebb rendezvénye 2023. március 25-én, szombaton. A hagyományos disznóvágás és disznótoros ételek mellett kirakodóvásár, egész napos színpadi produkciók palettája, zenés műsorszámok, tánc, stand up garantálja a parádés hangulatot. Pénteken Pecsenyére Hangoló estével készülünk, ami mindenki számára ingyenesen látogatható. Pecsenyézzünk közösen Abonyban!

2023. március  24 – 25.

Március 24. Pecsenyére Hangoló este.

Közhírré tétetik Abony városában kitűzésre került a 3. Abonyi Pecsenyeparádé időpontja 2023. március hónap 25. napja!

A Pecsenyeparádé nagyszerű szórakozást kínál a család minden tagjának. Kora reggel  a főzősátrakban indul a verseny, a csapatok az otthonról hozott tudásukkal és a családi hagyományokkal fűszerezik a disznó feldolgozást.

A kulináris élvezetekért rajongó látogatók helyben, frissen sült pecsenyét, hurkát, kolbászt kóstolhatnak a versenyző sátrak kínálatából.

Egész napos színpadi produkciók palettája, zenés műsorszámok, tánc és  stand up előadás garantálja a parádés hangulatot.

A házi portékákat, kézműves termékeket kínáló udvar mellett látványos pecsenyések, büfék és különleges édesség árusok sorakoznak fel.

Kiváló borok és kézműves sörök teszik még felejthetetlenebbé az ételeket, száraz kolbász és  pálinkaverseny színesíti a programokat.

Forrás: a Szervezők közösségi oldala