Zsunypatak Vendégház

Szeretettel várjuk az igényes szálláshelyek kedvelőit a négy napraforgós minősítésű Zsunypatak Vendégházban, Hollókő közelében.

A barátságos, minden igényt kielégítő falusi szálláshelyünkön baráti társaságok, családok kényelmes, kulturált pihenését, kikapcsolódását biztosítjuk. Célunk a palóc építészeti hagyományok megtartásával, de a mai kor követelményeit figyelembe véve egy korszerű szálláshely kialakítása, ahol a vendégek pihenését senki sem zavarja. Vendégházunk 4 szobával rendelkezik, melyekben összesen 10+2 főt tudunk kényelmesen elhelyezni. Szobáink 2 illetve 3 ágyasak, légkondicionáltak és saját fürdőszobával, TV-vel rendelkeznek. A főzőfülke a főzéshez, étkezéshez szükséges konyhai eszközökkel felszerelt: (elektromos tűzhely, hűtő-fagyasztószekrény, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző (hagyományos és nespresso), francia/normál pirítós készítő, vízforraló). A társalgóban egy hagyományoknak megfelelően épített cserépkályha biztosítja a téli esték meleg hangulatát. A felnőttek szórakozásáról sem felejtkeztünk el, a pincében Klubszobát alakítottunk ki ahol 14-16 fő kényelmes időtöltését biztosító társalgó rész található rexasztallal, Darts-al és a téli estékre egy meleg hangulatot adó vaskályhával. A kertben kemence, kerti grill, lengőteke, gyerekeknek környezetbarát játszótér gyönyörű panorámával áll rendelkezésre. 5 gépkocsi parkolása biztosított védett helyen.


Földszint

2 db légkondicionált (hűtő-fűtő) 3 ágyas szoba található, nagy méretű, kényelmes ágyakkal. Mindkét szoba saját fürdőszobával, TV-vel rendelkezik. Az egyik szoba mozgáskolátozottak részére lett kialakítva, a fürdőszoba is a mozgássérültek igényeinek megfelelő.

Az étkezőben 10 fő kényelmes étkezése biztosított.

A főzőfülke a főzéshez, étkezéshez szükséges teljes konyhai eszközzel felszerelt (elektromos tűzhely, hűtő-fagyasztószekrény, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző (hagyományos és nespresso), francia/normál pirítós készítő, vízforraló).

Társalgóban egy hagyományoknak megfelelően épített cserépkályha biztosítja a téli esték meleg hangulatát


Tetőtér

Itt található 2 db légkondicionált (hűtő-fűtő) 2 személy elhelyezésére alkalmas szoba saját fürdőszobával, TV-vel. A társalgóban kihúzható, 2 személy kényelmes alvását biztosító kanapé található, illetve a gyerekeknek kártya, sakk, társasjátékok.


Pince

A felnőttek szórakozásáról sem felejtkeztünk el, a 14-16 fő kényelmes időtöltését biztosító társalgó rész, rexasztallal, Darts-al, téli estékre egy meleg hangulatot adó vaskályhával várja a vendégeket. Klubszobánk tágas, ezért a fenti szórakozáson felül, egy baráti sörözgetés, borozgatás után bőven marad még hely a táncra is.

A házban kialakításra került egy úgynevezett "nyári konyha" is.


Udvar

5 gépkocsi parkolás biztosított védett helyen, felnőtteknek kemence, kerti grill, lengőteke, gyerekeknek környezetbarát játszótér gyönyörű panorámával került kialakításra.



Kategória: falusi szálláshely
Férőhelyek száma: 10 fő
kutyabarát: Igen

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Napsugár Vendégház

Bánk, Juhász Gyula u. 8.

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Bánkon, egy 4 szobás vendégházban.

Bővebben

Levendula Vendégház Kozárd

Kozárd, Zrínyi köz 9.

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Kozárdon, a Cserhát lankái között egy 2 szobás vendégházban.

Bővebben

Borbála Vendégházak (Jószerencsét Vendégház I.+II.)

Kazár, Bányász út 6.

A Borbála Vendégházak a gyönyörű Északi-Középhegységben, a bányászatról és a népviseletéről híres Kazár községben található.

Bővebben

Körtefa Vendégház

Alsópetény, Béke utca 10.

A Körtefa Vendégház festői környezetben, Alsópetényben várja vendégeit 6+2 férőhellyel.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu