Barta Pince - Rákóczi Lakosztályok

A Barta Pince Rákóczi Lakosztályai a korhűen berendezett XVII. századi Rákóczi - Aspremont kúria emeletén találhatók, ahol főúri kényelemben lehet része.

Borászatunk központjában, a korhűen berendezett XVII. századi Rákóczi- Aspremont kúria emeletén három lakosztályt alakítottunk ki, ahol főúri kényelemben lehet része. Történelmi dűlőnkbe, az Öreg Királyba kalauzoljuk vendégeinket, ahol bepillantást nyerhetnek a szőlő- és talajművelés rejtelmeibe, megismerhetik a dűlők történetét, élvezhetik a fantasztikus kilátást, és természetesen a borainkat is.

Bíbor lakosztály: A kert öreg hársfájára néző lakosztály 2-4 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. Vendégeink a hálószoba baldachinos ágyában pihenhetik ki a borvidék felfedezésének fáradalmait.

Arany lakosztály: A restaurátorok nagy gonddal állították helyre a hálószoba eredeti, XVIII. századi mennyezetét, amelynek égszínkék színével harmonizál a lakosztály berendezése. A nappali és a hálószoba ablakai is az utcára néznek.

Bronz lakosztály: A lakosztály 2-3 fő részére lett berendezve, a hálószoba ablaka az utcára néz, a nappaliból a kert felé látni. Az elegáns berendezésű lakosztályban és az extra méretű ágyban fejedelmien érezheti magát. 

Minden lakosztályunk exkluzív berendezésű, különlegesen nagy alapterületű nappaliból és hálószobából áll, saját fürdőszobával. Lakosztályainkban saját borhűtőt helyeztünk el, így pincészetünk válogatott borait bármikor megízlelheti. A zavartalan nyugalomhoz nagy mértékben hozzájárul, hogy nincs a lakosztályokban televízió. Aki nem szeretne lemaradni a világ történéseiről, az a kúria egész területén korlátlan internet elérhetőséggel csatlakozhat a világhálóra. Tágas, korszerű szellőzőrendszerrel felszerelt Szivarszobánkban élvezze különleges borainkat egy jó minőségű szivar társaságában.


Kategória: 4 napraforgó


Típus: falusi szálláshely


Ellátás típusa: reggeli


Településen belül:: központi fekvésű


Fizetési módok: készpénz,bankkártya / hitelkártya,SZÉP-Kártya


Sporttevékenységek: gyalogtúrák


Egyéb szolgáltatások: kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható,biotermesztés a portán,műholdas -TV,hűtőszekrény,televízió,ágynemű biztosított,fűthető


Recepción beszélt nyelvek: angol nyelvism.


Kikapcsolódás: túrázási lehetőség


Ajánlatok: ajánlatok turistacsoportok számára,szabadidő, szórakozás és sport


Egyéb jellegzetességek: kerékpárosokat fogad,szőlős / gyümölcsös gazdaság,aktív tur.-i programok,Zöld szálláshely,motorosokat fogad


Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: kert


mozgássérültek fogadására alkalmas: nemKategória: falusi szálláshely
kutyabarát: Nem

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Öreg Halász Vendégház

Tiszabábolna, Fő út 68.

Falusi szálláshely várja vendégeit Tiszabábolnán. A vendégház 4 szobában összesen 12 férőhelyet biztosít.

Bővebben

Gerendás vendégház

Cserépváralja, Alkotmány út 17

A kedves kis Gerendás vendégház egy igényesen felújított szálláshely a Bogácsi gyógyfürdőtől 2 km-re.

Bővebben

Hidegkuti Vadászház

Tállya, hrsz 0162/3

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Tállyán, egy 5 szobás vendégházban.

Bővebben

Lippai Vendégház

Bőcs, József Attila u. 5.

A Lippai Vendégház a bőcsi községben várja autentikus falusi környezetben kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu