Barka Szociális Farm és Vendégház

Kedves kis vendégház és szociális farm várja a fogyatékkal élő, illetve a többségi társadalomhoz tartozó vendégeket Szakáldon.

120 négyzetméteres, 4 szobás, 10 férőhelyes vendégházzal és speciális programcsomagot kínáló szolgáltatással várjuk a fogyatékkal élő, illetve a többségi társadalomhoz tartozó vendégeket Szakáldon. A Miskolci Autista Alapítvány szociális farmként működő telephelyén hozta létre „Barka kosár” néven komplex szolgáltatását. A vendégház udvarán, olyan terápiás kertészet működik, ahol stressz csökkentő elfoglaltságot biztosíthatunk az ide érkezőknek. Megépült egy autizmus specifikus pihenőpark, illetve egy szabadtéri konyha. A szálláshelyre és a speciális programokra fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családokat, gyerekcsoportokat, valamint munkahelyi közösségeket is szívesen fogadunk. A vendégház Miskolc és Tiszaújváros között félúton, Mezőcsáttól 10 km-re helyezkedik el. A környéken gyógyfürdők, várak, tavak, ökocentrum található, de a Bükk hegység kirándulóhelyei is könnyen elérhetőek. A vendégházban konyha, akadálymentes szoba, fürdőszoba, wi-fi, az udvarban parkoló található.


Kategória: kategóriajelölés nélkül


Típus: falusi szálláshely


Ellátás: reggeli kívánságra,vegetáriánus konyha,diétás/kímélő ételek


Ellátás típusa: teljes ellátás,félpanzió,reggeli,ellátás nélkül


Fekvés: nyugodt környezetben


Településen belül:: település szélén


Fizetési módok: készpénz


Tanfolyamok: kézműves foglalkozások


Sporttevékenységek: Szabadtéri csocsó,gyalogtúrák


Egyéb szolgáltatások: televízió,ágynemű biztosított,konyhafelszerelés,konyha,mosási lehetőség,fűthető,kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható,részvételi lehetőség a gazdálkodásban,kutya-macska bevihető,biotermesztés a portán,műholdas -TV,hűtőszekrény


Recepción beszélt nyelvek: magyar nyelvism.,angol nyelvism.


Transzfer: pályaudvari transzfer


Sportlétesítmények: íjászat


Hasonló találatok

Érintés Bodnár Bor és Vendégház

Tállya, Rákóczi utca 89.

Kedves kis 3 szobás vendégház, borospincével Tállyán.

Bővebben

Kishidas Vendégház

Erdőbénye, Vörösmarty u. 29.

A tokaji borvidék egyik meseszerű falujában, közel az erdőhöz, egy csörgedező patak mellett fekszik a Kishidas Vendégház.

Bővebben

ÁLMOS-LAK Vendégház

Gelej, Rákóczi út 8.

Az ÁLMOS-LAK Vendégház Gelej településen 4 szobával, 10 férőhellyel várja vendégeit.

Bővebben

Berkenye Vendégház

Varbó, Rákóczi u. 83.

A régi parasztházból kialakított Berkenye Vendégház rusztikus külsővel, de modern, minden igényt kielégítő belsővel várja...

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu