Turista-úti Vendégház

Városlődön, a Bakony szívében, szép csendes környezetben egy tetőtéri lakrésszel, zárt parkolási lehetőséggel várjuk kedves pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

Élményteli, vagy csak egy csendes pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, távol a nagyvilág zajától? Meg szeretné ismerni Városlőd történetét? Csendes, nyugodt környezetben kirándulna egyet a környéken? Mindezt megteheti a Turista-úti Vendégházban! Erdei iskolai foglalkozást szervez diákjainak? Bízza magát és csapatát szakképzett túravezetőre.

Az alsó szinten a tulajdonos lakik. A külön bejárattal rendelkező 85nm-en 3 szoba, konyha, fürdő, különálló WC, erkély található. A “nagy” szoba 15nm-en franciaággyal kiságy elhelyezésére is alkalmas. A “kis” szoba 12nm-en kétszemélyessé kinyitható fekhellyel rendelkezik. A 12nm-es teraszos szobában két külön (összetolható) ágy található. Minden szobában vezeték nélküli internetkapcsolat áll rendelkezésre. Önellátásra is alkalmas konyha-étkező várja az étkezni vágyókat. Teljesen felszerelve mindennel, ami egy kis főzéshez és kényelmes étkezéshez szükséges. A fürdőszobában zuhanyzó, mosdótál, hajszárító, személyenként kis és nagy törölközőt biztosítunk. Az étkezések a teraszon, vagy a szélvédett madárfüttyös kerti kiülőn is megoldhatók.

A kertben megismerkedhet egy vegyszermentes konyhakerti kultúrával, annak jelentőségével, szerkezeti felépítésével. Ismerkedjen meg a házikenyér, langalló készítésével, kemencében vagy akár az otthoni tűzhelyben. A szakképzett túravezető gazda jóvoltából helytörténeti, vagy erdei kiránduláson, megismerheti a település múltját, a Bakony geológiáját, növény és állatvilágát. 


Kategória: kategóriajelölés nélkül


Típus: falusi szálláshely


Fizetési módok: készpénz


Egyéb szolgáltatások: biotermesztés a portán,fűthető,a szállásadó a házban lakik


Recepción beszélt nyelvek: magyar nyelvism.,német nyelvism.


Kikapcsolódás: túrázási lehetőség, horgászati lehetőség, túrák idegenvezetéssel


Egyéb jellegzetességek: aktív tur.-i programok, Gyermekkedvezmények, motorosokat fogad, kerékpárosokat fogad, kutyákat nem fogad


Hasonló találatok

Bandi Weekend House

Somlójenő, Hrsz. 1004/1.

Vidéki szálláshely várja vendégeit 4 szobával Somlójenőn.

Bővebben

ALSÓ-KÚTI VENDÉGHÁZ

Nemesvámos, Kossuth Lajos utca 289.

Kedves kis falusi szálláshely 11 férőhellyel várja vendégeit Nemesvámoson.

Bővebben

Csodaszarvas Vendégház Nemesgörzsöny

Nemesgörzsöny, Dózsa u. 34.

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Nemesgörzsönyön, egy 3 szobás vendégházban.

Bővebben

Pilger Vendégház

Tihany, Üregdombi u. 7 .

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Tihanyban 6 apartmannal.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu