Élő Tisza Vendégház

A Nagykörű községben épült Élő Tisza Vendégház a Magyarország Cseresznyéskertjének is nevezett település központjában, a Tisza partjától pár száz méterre helyezkedik el.

Nagykörű község a Tisza jobb partján, Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekszik. A falu a hagyomány és az újszerűség kellemes elegye, felejthetetlen légköre, népi építészetének egyedülállósága, a szabastrand a Tisza homokos partján, az ártér egyedi madár- és élővilága évek óta vonzza a látogatókat. Különleges szépséget mutat a Tisza június közepén, a tiszavirágzás időszakában. A település büszkesége, Magyarország legnagyobb egybefüggő cseresznyése, amely több mint 200 hektáron terül el. Nagykörű alkotó település, ízletes helyi termékei a cseresznyéből készült termékek, a méz, a kecskesajt, a lekvár vagy a pálinka, kézműves remekei a kerámiák, a nemez tárgyak és ruhák, kosarak mind a helyiek keze munkáját dicsérik. A település "Virágzástól Befőzésig" elnevezésű éves rendezvénysorozata 18 program során mutatja be a falusi életformát, a vidéki porták hagyományait.

Az Élő Tisza Vendégház a település központjában van 100 m-re, piactér, 150 m-re, szabadstrand, kishajókikötő 250 m-re, komp 200 m-re található. A Tájház egy kellemes sétával (10 perc) elérhető, míg a pálinkafőzőt jobb kerékpárral meglátogatni. A templomkert a cseresznye fajtagyűjteménnyel látótávolságban van. A Vendégház egy apartmannal és 6 két- illetve háromágyas, fürdőszobás szobával rendelkezik. A szobák hűtőszekrénnyel és mikróval, TV-vel, ágyneművel és törölközővel felszereltek, wifi elérhető. A gyermekek fa mászókán és hintával, továbbá társasjátékokkal foglalhatják el magukat, a vendégek rendelkezésére áll a kerti konyha és grillezési, bográcsozási lehetőség is. A kertben ingyenesen lehet parkolni. 


Kategória: 3 napraforgó


Típus: falusi szálláshely


Ellátás: reggeli kívánságra


Fizetési módok: készpénz,SZÉP-Kártya


Egyéb szolgáltatások: konyha, mosási lehetőség, fűthető, kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható, kutya-macska bevihető, hűtőszekrény, televízió, ágynemű biztosított


Recepción beszélt nyelvek: magyar nyelvism.,angol nyelvism.


Kikapcsolódás: grillezési lehetőség, egyéb sportolási lehetőség, túrázási lehetőség, horgászati lehetőség, túrák idegenvezetéssel, kerékpárkölcsönzési lehetőség


Egyéb jellegzetességek: családbarát


Hasonló találatok

Páva Vendégház

Berekfürdő, Pávai Vajna Ferenc u. 14.

A Páva Vendégház Berekfürdőn 8 szobával várja vendégeit, melyekben összesen 16 fő elszállásolására van lehetőség.

Bővebben

Trófea Vendégház

Abádszalók, Deák Ferenc út 22.

Barátságos 5 szobás, 16 férőhelyes falusi szálláshely várja vendégeit Abádszalókon.

Bővebben

MINARDI Vendégházak

Berekfürdő, Radnóti M. 24/A

A négy napraforgós minősítésű MINARDI Vendégházak a csodálatos gyógyvizéről ismert alföldi településen, Berekfürdőn találhatók.

Bővebben

Kurucz-Szabó Vendégházak

Nagyiván, Fő út 90.

A Tisza-tó térség és a Hortobágyi Puszta ölelésében helyezkedik el Nagyiván, melynek központjában található vendégházunk.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu