Nyár-lak

Közvetlen vízparti nyaraló 6 férőhellyel várja a kikapcsolódni vágyókat Gyomaendrődön.

A nyaraló Gyomaendrődön a Templom-zugi holtágon, közvetlen a 46 os főút mellett található, a Hármas körös hídjától kb. 300 méterre. 6 fő elhelyezésére alkalmas, önellátó szállás. A nyitva tartás szezonális, május 1-től szeptember 30-ig terjedő időszakban. A kert kerítéssel van körbekerítve, kivéve a vízpart felől. Az udvarban zárt parkolási lehetőség van. A háznak a vízpart felőli részén fedett terasz alatt étkező asztal és fonott székek szolgálnak pihenésre vágyók számára, ahonnan a stégre szabad a rálátás.

A terasz mellett lévő faházban a kinti főzés kellékei; bográcsállvány, grillrács, tárcsa, valamint szórakozásra vágyóknak egy ping-pong asztal áll rendelkezésükre. Közvetlen vízparton kialakított tűzrakóhely alkalmas kinti főzésre amire korlátozott mennyiségben tűzifát is biztosítok.

Csónak is tartozéka a nyaralónak. A stégre egy 1,2 méter széles bejáró vezet, a víz mélység kb 2,5 méter. Horgászatnál a mindenkori szabályok betartása elengedhetetlen.

A földszinten két 2 személyes szoba az emeleten egy egylégterű háló nyújt pihenésre lehetőséget (TV csak az emeleten van). A ház egylégterű mivel a beépített cserépkályha osztja a szobákat és a felső szintet is ez fűti fel. Egy tusoló, és külön WC a személyi higiéné számára. Hálózati víz nincs bekötve, a tisztálkodáshoz szükséges vizet hidrofor segítségével nyerjük ki, valamint villanybojlerrel melegítjük. 

A konyha nem nagy, de jól felszerelt, főző, tálaló, evőeszközök, poharak, csészék, gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, szendvicssütő kompaktan megtalálható. Az ivóvizet 19 literes nyomópumpás ballonban, valamint konyharuhát, kézi törölközőt, ágyneműt biztosítok a vendégeknek.

Elsősorban az élővíz és a horgászat szerelmeseinek ajánlom nyaralómat. Családok kisebb baráti társaságok fogadására alkalmas vendégházam. Kiemelten fontosnak tartom a holtágon pihenők és telektulajdonosok nyugalmának elérését (nem buli hely). Kerékpáros turizmuson kívül a Gyomaendrődi fürdőben eltöltött relaxáció, a lombkorona ösvény, az élővilág megismerése, kenu bérlés a Hármas körös felfedezésére mind élményekben gazdagabbá teheti az itt eltöltött időt. A gasztronómia iránt érdeklődők a helyi éttermekben kulináris élvezeteknek hódolhatnak. A város minden évben színvonalas turisztikai attrakciókkal (Wolksvagen Bogár találkozó, Sajt-túró fesztivál, Kis halfogó és halfőző verseny) gazdagítja a természet adta lehetőségeket.


Kategória: kategóriajelölés nélkül


Típus: falusi szálláshely


Ellátás típusa: ellátás nélkül


Fekvés: közvetlen vízparton


Településen belül:: település szélén


Fizetési módok: készpénz


Sporttevékenységek: horgászat


Egyéb szolgáltatások: konyhafelszerelés,konyha,fűthető,kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható,kutya-macska bevihető,hűtőszekrény,televízió,ágynemű biztosított


Recepción beszélt nyelvek: magyar nyelvism.


Sportlétesítmények: asztalitenisz


Kikapcsolódás: horgászati lehetőség,grillezési lehetőség


Háziállatok: Kisállattal


Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: szabad lejárás a tóra / saját strand,kert


mozgássérültek fogadására alkalmas: mozgássérültek fogadására nem alkalmas


Egyéb jellemzők: parkolás zárt udva



Kategória: falusi szálláshely
Férőhelyek száma: 6 fő
kutyabarát: Nem

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Diós Tanya

Békés, IX. Tanya 3030/40

Az újonnan kialakított Diós Tanya bio-gazdasággal várja a pihenésre, elvonulásra vágyókat a Körösök völgyében.

Bővebben

Kaptárlevegős Vendégház

Füzesgyarmat, Külterület III. Tanya 21.

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Füzesgyarmaton, egy 3 szobás vendégházban.

Bővebben

Mariska Nyaraló

Békésszentandrás, Siratói üdülősor 23

Vízparti nyaraló 10+2 férőhellyel várja vendégeit Békésszentandráson.

Bővebben

Diófa Vendégház

Békésszentandrás, Dinnyelaposi üdülősor 138.

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Békésszentandráson, egy 6 szobás vendégházban, közvetlen vízparton.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu