Szakmai együttműködés a Guide.Me-vel

Közös munka vette kezdetét szövetségünk és a Guide.Me, Magyarország a zsebedben turisztikai applikáció között.

A tavalyi év egyik remek lehetősége volt a FATOSZ számára, amikor lehetőséget kaptunk arra, hogy egy szakmai együttműködés keretein belül együtt dolgozhassunk a Guide.Me, Magyarország a zsebedben turisztikai applikáció csapatával. Ezen együttműködés egyik alapja, hogy hétről hétre egy-egy vármegye falusi szálláshelyszolgáltatói kaptak lehetőséget arra, hogy megjelenjenek az applikáció felületén. Így ez a partnerség nem csak számunkra, hanem a szállásadók számára is egy kihagyhatatlan és egyedi lehetőség volt, hiszen egy nemzetközi hátterű cég platformján jelenhettek meg, és juthatott el hírük az applikáció felhasználóihoz is.

Emellett a Guide.Me csapata lehetőséget biztosított számunkra, hogy az applikáció Magazin rovatában falusi turizmust és hagyományokat népszerűsítő cikkeket jeleníthessünk meg, egy külön a számunkra létrehozott Falusi Turizmus rovatban. Az itt megjelenő tartalmak segítségével bemutathatjuk a falusi turizmus sokszínűségét, a különböző régiók hagyományait, a helyi termékeket és a vidéki élet egyedi varázsát.

Hisszük, hogy ez az együttműködés nemcsak a vidéki turizmust erősíti, hanem a fiatalabb generációkat is megszólítja, akik talán eddig kevésbé érdeklődtek a falusi környezet és a hagyományok iránt. A digitális platformokon való jelenlét lehetővé teszi, hogy új közönséget érjünk el, és növeljük a falusi turizmus ismertségét és vonzerejét.

Bízunk benne, hogy az együttműködés hosszú távon hozzájárul a falusi turizmus fellendítéséhez és a szálláshelyszolgáltatók számára is gyümölcsözőnek bizonyul.

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu