Cikkekkel bővülünk

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Guide.Me-vel szakmai együttműködés vette kezdetét. Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, szakmai cikkekkel és ajánlókkal bővül a Magyarország a zsebedben applikáció, új rovatként lesz jelen a falusi turizmus.

Minden érdeklődő figyelmébe ajánljuk a Magyarország a zsebedben turisztikai applikációt, ahol egy új rovattal bővülnek a szakmai tartalmak. A Guide.Me-vel való szoros együttműködésünk révén folytatjuk a kiváló falusi szálláshelyek bemutatását. Minden héten egy újabb vármegye legjobb TOP15 szálláshelyét mutatjuk be az olvasóknak, hogy segítsünk felfedezni Magyarország rejtett kincseit. Az elmúlt négy héten Békés, Veszprém, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legszebb falusi szálláshelyeit ismerhették meg az érdeklődők. 

Azonban nemcsak szálláshelyeket mutatunk be, hanem széles skáláját kínáljuk utazási ajánlásoknak, szakmai tartalmaknak és a magyar hagyományokhoz kötődő érdekességeknek. Mindezeket megtalálják az applikációban, ahol mélyebben elmerülhetnek a hazánk kínálta lehetőségekben.

Az applikációban megjelenő cikkeket mi is megjelenítjük oldalunkon! 


Töltse le Ön is az applikációt és böngésszen a lehetőségek között!

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu