FATOSZ 30. éves szakmai konferencia

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége 2024-ben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A kerek évszám alkalmából szakmai konferencia megrendezésére kerül sor.

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége 2024-ben ünnepli fennállásának 30. évét. A kerek évforduló alkalmából szakmai konferencia kerül szervezésre. A szakmai konferencia kulcsmotívuma a FATOSZ 30 éves jubileumi szakmai találkozója, mottónk pedig: "Vidéki utazás a Kárpát-medencei hagyományok világába"

A FATOSZ által szervezett jubileumi konferencia 2024. május 30-31-én kerül megrendezésre, melynek során számos izgalmas előadás, panelbeszélgetés várja a résztvevőket, továbbá több szakmai elismerés kerül kiosztásra. A rendezvény fő témája a Kárpát-medencei hagyományok és a hazai falusi turizmus fejlődése az elmúlt 30 évben.

A konferencia résztvevői egy egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy elmélyüljenek a hazai vidék kulturális gazdagságában, és megértsék annak fontosságát a turizmus terén. A szakmai előadások és panelbeszélgetések során olyan vezető szakemberek osztják meg tapasztalataikat, akik évtizedek óta aktívan részt vesznek a falusi és agroturizmus fejlesztésében. A konferencia további kiemelt pontja az elismerések átadása azon szervezeteknek és személyeknek, akik kiemelkedően hozzájárultak az FATOSZ 30 éves munkájához és a hazai falusi turizmus előmozdításához.

Csatlakozzon hozzánk ezen a különleges eseményen, ahol együtt elevenítjük fel az elmúlt évtizedeket, és inspirációt merítünk a jövőbeni fejlődéshez! Részletek és regisztráció hamarosan elérhető lesz az FATOSZ honlapján. Bízunk benne, hogy találkozunk Önökkel májusban, hogy együtt ünnepeljük az FATOSZ 30 éves jubileumát és építsük együtt a vidéki turizmus népszerűségét!


1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu