Walk&Quiz

Az applikációval a szórakoztatás egy izgalmas rétegével bővíthető a turisztikai élmény. Végigvezetheti a látogatókat minden látványosságon, gondoskodva arról, hogy a település minden szépségét megcsodálják, promótálhatja a helyi vállalkozásokat.

Mutassa be hagyományaikat és értékeiket új módon egy interaktív kvízjátékkal, mely megnyitja a falusi turizmus új dimenzióját és emellett számtalan előnyt nyújt a település, a látogatók és a helyiek számára is.

1. Vonzóbbá teszi a falusi turizmust

A kvízjáték lehetőséget ad arra, hogy a turisták interaktív módon fedezzék fel a falusi környezetet kihívások teljesítése közben, növelve a tartózkodási időt.

2. Népszerűsíti a vállalkozásokat és látnivalókat

A játék végigvezeti a látogatókat a helyi látnivalókon és vállalkozásokon, remek promóciós lehetőséget biztosít és többletbevételt generál, miközben értékes adatokat nyújt a látogatói preferenciákról.

3. Közös részvételt és élményt nyújt

A látogatók aktívan részt vehetnek a helyi közösség életében, és megoszthatják élményeiket a faluról közösségi média platformokon keresztül, tovább népszerűsítve a települést.

4. Szezonálisan frissíthető tartalmat nyújt

A vetélkedőket a szezonális eseményekhez és ünnepekhez lehet szabni, egyedülálló lehetőséget biztosítva a folyamatos tanulásra, emlékezetes csoportos vagy családi élménnyé téve a látogatást és a közösségi programokat.

5. Fenntarthatóság és környezetvédelem

Remek lehetőség a papíralap lecserélésére és a projekt kiválóan felhasználható a fenntarthatósággal és környezetvédelemmel kapcsolatos pályázatok kapcsán.



1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu