Marika Vendégház

Marika Vendégház - Olcsvaapáti

Ma a festői Olcsvaapátira kalauzoljuk el Önöket, ahol a Marika Vendégház várja a vidéki élet és nyugalom szerelmeseit! Olcsvaapáti egyedülálló elhelyezkedéssel rendelkezik. A Tisza és a Szamos folyó torkolatában épült, keresztülszeli az Öreg-Túr, így a három vízfolyás határolja és táplálja. A környékén több lehetőség is vár a vizi sportok és a horgászás kedvelőire, valamint az egyedülálló beregi táj  gyalogos turista útvonalakban és kerékpárutakban is bővelkedik.

A Marika Vendégház 2 szobával és egy apartmannal rendelkezik, melyikben összesen 10 fő elszállásolására van lehetőség. Baráti társaságoknak vagy céges csapatépítő tréninghez is tökéletes választás lehet a Marika Vendégház. A hatalmas teraszon nagyobb létszámú társaság is kényelmesen elfér. Egy kerti sütögetéshez, grillezéshez minden eszköz biztosított. 

A szobák jellemzői: külön bejárat, saját fürdőszoba zuhanyzóval, közös konyha, hűtővel, mikróval, tűzhellyel, mosogatóval, mosogatógéppel, edényekkel felszerelve, egy és kétszemélyes ágyak, társalgóban két pótágy elhelyezése lehetséges, babaágy, TV Digi előfizetéssel minden szobában, könyvszekrény vár kicsiket és nagyokat, több témában bekészített olvasnivalókkal, társasjátékokkal, kártyával.

Szállóvendégek számára szauna és wellness használat biztosított.

SZÉP kártya elfogadóhely.

Fedezze fel Olcsvaapáti varázsát a Marika Vendégházban, és élvezze a vidéki élet minden szépségét!

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu