Dráva Hotel Thermal Resort ****

Dráva Hotel Thermal Resort **** - Harkány

Ma Harkányba kalauzoljuk el Önöket, ahol a Dráva Hotel Thermal Resort **** várja a kikapcsolódásra vágyókat! A Dráva Hotel Thermal Resort **** mindössze 20 percnyi autóút Pécstől (25 km), és csupán két és fél órára Budapesttől (220km), a termál- és gyógyvíz központjában található.

A Dráva Hotel Thermal Resort **** Harkány központjában a Villányi-hegység lábánál található mediterrán klímájú városkában, az európai hírű gyógyvíz otthonában, a harkányi Strand- és Gyógyfürdő mellett, hatalmas zöld, ősfás területen, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. Az érintetlen táj és a Duna–Dráva Nemzeti Park védett természeti értékei kellemes kikapcsolódást és pihenést nyújtanak vendégeink számára, és felejthetetlen élménnyé varázsolják az itt eltöltött időt.

A szállás 88 komfortos, légkondicionált hotelszobával, lakosztállyal, valamint 29 családi apartmannal rendelkezik. A szobák között találhatóak akadálymentesített kialakításúak is, ezzel biztosítva a mozgásukban korlátozott vendégek számára is a felhőtlen kikapcsolódást.

A szálloda bababarát, kisgyermekkel érkező családok részére ingyenesen hálós kiságyat, etetőszéket, bébifürdető kádat és pelenkázót biztosít. Továbbá a kisállattal érkező vendégek számára egyaránt elérhető minden szobatípus.

A Dráva Hotel Thermal Resort **** wellness részlege biztosítja a vendégek testi-lelki feltöltődését. Fedett élménymedencével, jacuzzival, élménytoronnyal és úszósávval, napozóteraszokkal, drinkbárral várják a vendégeket. Emellett szauna és fitness terem is áll a vendégek rendelkezésére.

SZÉP kártya elfogadóhely.

Fedezze fel Harkány varázsát és töltődjön fel a Dráva Hotel Thermal Resort **** -ban!

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu