Ki-kötő Retreat Öko-Art Vendégház

Ki-kötő FamilyRetreat Müvészi-Öko Vendégház - Poroszló

Ma a festői Poroszló falujába invitáljuk Önöket, ahol a Ki-Kötő FamilyRetreat Müvészi-Öko Vendégház várja a vendégeket egy valódi vidéki élményre! 

A ki-kötő FamilyRetreat Müvészi-Öko vendégház a Tisza-tónál. Éveken át kergettek egy álmot, hogy családjukkal és barátaikkal találjanak és építsenek egy fészket, ahol találkozhatnak Magyarországon, ahol a gyökereiket megőrizhetik.

A Ki-kötő az a hely, ahol az álmok valóra válnak. Két ékszerdoboz egy meseszép portán. Az egyik a 6 +1 hálóhelyes Rezidencia, a másik a kis nádfedeles Apartman 2+1 férőhellyel. Nyáron elválaszthatatlanok, igy csak mint komplett egységet bérelheted őket. A mellékszezonban külön-külön is tied lehetnek a házikók, hiszen a portán egymástól 100 méteres távolságban találhatod őket.

A szálláshely rendelkezik wellness részleggel is. A medence minimum május 1-től szeptember 15.-ig üzemel és ökologiai okokból nem fűtött. Emellett egy finn-jakuzzi és egy infraszauna áll a vendégek rendelekezésére. Mindez a csodaszép ART- Pajtában ahol a kellemes meghitt hangulat várja a vendégeket. 

Kisgyeremekesek, családok számára is ideális választás lehet a Ki-kötő, mivel gyermekbarát szálláshely. Azoknak sem kell csüggedni, akik kiskedvenccel érkeznének, hiszen a vendégház kutyabarát is.

SZÉP kártya elfogadóhely.

Fedezze fel Poroszló varázsát a Ki-Kötő FamilyRetreat Müvészi-Öko Vendégházban, és élvezze a vidéki élet minden szépségét!


1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu