Kaló Vendégház

Kaló Vendégház - Novaj

Ma a Bükk hegység lábához, Novaj falujába invitáljuk Önöket, ahol a Kaló Vendégház várja a vendégeket egy valódi vidéki élményre! 

A szálláshely Egertől dél-keleti irányban 9 km-re, két domb völgyében fekszik. Családjával, barátjaival akár 14 fővel együtt pihenhet, zöldövezetben, természet közelségében jó levegőn a jól felszerelt, tiszta vendégházban. A ház jó kiindulópont Egerbe, a környéki termálfürdőkbe, a Mátra- vagy bükki túrákhoz, vagy a tisza-tavi kirándulásokhoz. Apartmanjaik és szolgáltatásaik élményekben gazdag kikapcsolódást biztosítanak az aktív és passzív pihenésre vágyóknak egyaránt.

A vendégház 3 apartmanból áll.  A 2 db 2 fő elszállásolására alkalmas apartmant főleg párok számára ajánlják. A Vendég-lak apartmanjuk pedig akár nagyobb baráti társaságok befogadására is alkalmas. 3 db kényelmes szobája 6+4 ággyal rendelkezik.

A szálláshelyen található szabadtéri sütés-főzési lehetőség is, valamint medence segíti a kikapcsolódást. Kisgyermekkel vagy kiskedvenccel utazni vágyó vendégek számára is tökéletes választás ez a vendégház, mivel gyermek- és kutyabarát. 

SZÉP kártya elfogadóhely.

Fedezze fel a Bükk és Novaj varázsát a Kaló Vendégházban, és élvezze a vidéki élet minden szépségét!

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu