Nemzeti Agroturisztikai Stratégia nyitó konferencia

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ, az Agrárminisztérium és a Herman Ottó Intézet megbízásából, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával, a Kislépték Egyesülettel, valamint a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségével partnerségben megkezdte a nemzeti agroturisztikai stratégia kidolgozását.

Az elmúlt időszak számos kihívás elé állította mind a turizmus mind a mezőgazdaság szereplőit. A turisztikai fogyasztói szokások változása azonban új lehetőségeket is teremt, melynek legnagyobb nyertesei a vidéki térségek és az autentikus, élményben gazdag, egyedi szolgáltatást nyújtó termelők lehetnek. Kérjük, legyen részese a stratégiakészítés folyamatának és véleményével, szakmai tudásával támogassa a közös munkát! A stratégia készítése során nemzetközi környezetben vizsgálva feltárjuk a hazai agroturizmusban rejlő lehetőségeket és széles szakmai együttműködés keretében javaslatot teszünk az intézkedésekre és fejlesztésekre.

Ezúton meghívjuk a stratégia készítése kapcsán rendezendő konferenciára, melyen bemutatjuk a stratégiakészítés részletes folyamatát és ütemezését, valamint az ágazat helyzetelemzését.

A konferencián való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2024. február 6., 10 óra
Helyszín: Herman Ottó Konferencia Központ, 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.
Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2024. január 31. éjfélig jelezzék az alábbi űrlapon keresztül! A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így érdemes minél előbb regisztrálni!

Regisztráció: ITT

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu