Téli marketingkommunikációs kampány MTÜ

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos, integrált kommunikációs kampányt tervez 2023. november 15. és 2024. január 2. között. A kampány célja, hogy bemutassa: Magyarország a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazóközönség számára.

Az integrált kommunikációs kampányhoz ezúttal együttműködő partnerek csatlakozását is várjuk. Azoknak a turisztikai attrakcióknak, szálláshelyeknek, vendéglátó üzleteknek és fürdőhelyeknek a jelentkezésére számítunk, amelyek a kampány üzenetéhez, a téli feltöltődéshez illeszkedő ajánlataikkal szívesen együttműködnének hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítésében.

Az attrakciók, fürdőhelyek, valamint a szállás- és vendéglátóhelyek a 2023. november 15. és 2024. január 2. közötti időszakra érvényes, speciális ajánlataikkal csatlakozhatnak, "Téli feltöltődés itthon", illetve "Winter experiences in Hungary" néven, attól függően, hogy a belföldi vagy a nemzetközi kampányban kívánnak-e ezekkel megjelenni. Lehetőségük van csak az egyik, vagy mindkét kampányban részt venni, ezt a jelentkezési űrlapon jelezhetik.

Az MTÜ a partnerek kedvezményes ajánlatait a csodasmagyarorszag.hu és a visithungary.com weboldalakon teszi közzé, átfogó, országos és nemzetközi kampányában pedig kiemelten népszerűsíti ezeket.

A szolgáltatók csatlakozási szándékukat a https://csodasmagyarorszag.hu/teli-kampany/teli-feltoltodes-itthon linken elérhető jelentkezési űrlap kitöltésével jelezhetik legkésőbb 2023. november 15-ig. Kérdés esetén a kampany@visithungary.com e-mail címen az MTÜ munkatársai örömmel állnak rendelkezésre.

A kampány sikeréhez a csatlakozó szolgáltatók széleskörű mozgósítására is szükség van. Ezért arra kérjük, hogy információs csatornáik segítségével juttassák el tagságukhoz a kampány jelentkezési felhívását és információit.

Dolgozzunk közösen a téli időszak vendégforgalmának fellendítésén, számítunk szíves együttműködésükre!

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu