Véndiófa szálláshely

Csendes, falusi környezetben várja vendégeit a 7 férőhelyes Véndiófa szálláshely Osliban.

Szálláshelyünk a Kisalföldön, a Hanság déli szélén fekvő Osli községben található, Kapuvártól 8 km-re. Új építésű épületben a felső szinten 3 szobával várjuk kedves vendégeinket. A kellemes, csendes falusi környezetben 7 fő számára tudunk kényelmesen szállást biztosítani.

A szobák 2 ágyasak, egyik 3 ágyasra bővíthető. Mindegyikben Sat TV található, ingyenes internet használattal. A szobákból nyíló fürdőszobákban zuhanyzó, mosdó és WC található. Egy tágas étkező, jól felszerelt konyha is rendelkezésre áll. Önellátásra alkalmas (hűtő, mikró, rezsó, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, edények, evőeszközök). A fűtés szobánként külön termosztáttal és klímával is szabályozható. Háztartási helyiségünkben lehetőség van mosásra, teregetésre, vasalásra. Takarítás hetente egyszer, ágynemű és törölköző cserével történik. Minden vendég után ágyneműcsere történik. Törölközőt biztosítunk.

Az épület alsó szintjén egy tágas közösségi terem található, amely alkalmas különféle társasági rendezvények lebonyolítására. Az udvarban tágas parkoló áll vendégeink rendelkezésére. Szállásunk dohányzásmentes, kisállatot nem fogadunk. A vendégház klimatizált.

Érkezés: a szállást 15 órától lehet elfoglalni, legkésőbb 18 óráig, ettől eltérő időpontban csak külön egyeztetés után lehetséges. Utolsó nap 10 óráig lehet a szállást igénybe venni.




Kategória: falusi szálláshely
Férőhelyek száma: 7 fő
kutyabarát: Nem

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Turi Vendégház

Sarród, Kossuth utca 46

Kedves kis vendégház 11 férőhellyel várja vendégeit Sarródon, a fertődi Eszterházy kastély szomszédságában.

Bővebben

János bácsi háza

Hegykő, Iskola utca 3.

A vendégház 2015-ben jogosulttá vált a „Vidék Minősége – Alpokalja-Fertő-táj védjegy” használatára, 2016-ban elnyerte a...

Bővebben

Ujvári Vendégház

Sarród, Kossuth L. u. 57/a.

Vendégházunk Sarródon, Fertőd mellett, a Fertő tó közelében várja vendégeit.

Bővebben

Márk Vendégház

Fertőhomok, Rózsa utca 25.

Családias vendégház 8 férőhellyel várja vendégeit Fertőhomokon.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu