Kakasszéki Öko Tanya Vendégház

Biogazdálkodással foglalkozó, barátságos tanya várja vendégeit Székkutason, természetközeli környezetben.

A Kakasszéki Öko Tanya Vendégház Székkutas és Orosháza között helyezkedik el csendes, nyugodt környezetben. Szálláshelyünk ideális hely azoknak, akik pihenésre vágynak és azoknak is, akik a természet harmóniájában szeretnének kikapcsolódni, vagy a Kakasszéki Gyógyintézet Nappali Kórházába látogatnak gyógyulás céljából, vagy Gyopárosfürdőn tervezik a nyaralásukat eltölteni.

A Vendégház új építésű és négy napraforgós minősítésű. Három szobánkban összesen 8 személy részére tudunk biztosítani kényelmesen férőhelyet (2db három ágyas és 1db két ágyas szoba). Az épület akadálymentesen megközelíthető, valamint 1 szoba mozgássérültek fogadására is alkalmas. Minden szobához tartozik fürdőszoba. Játszószoba is került kialakításra a gyermekek részére. Teljesen felszerelt konyhánk a mai modern kor elvárásainak megfelelően van berendezve, elektromos tűzhellyel, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és további konyhai eszközökkel.

Vendégházunk remek választás azok számára is, akik a bio termelés iránt érdeklődőknek is, mivel a Vendégház körül elhelyezkedő 7ha-os területen biogazdálkodás folyik. Vendégeink számára parkolási lehetőséget biztosítunk zárt kapun belül.


Kategória: 4 napraforgó


Típus: falusi szálláshely


Ellátás típusa: ellátás nélkül


Fizetési módok: készpénz


Egyéb szolgáltatások: ágynemű biztosított, konyhafelszerelés, konyha, mosási lehetőség, fűtés, kertből zöldség-gyümölcs fogyasztható, részvételi lehetőség a gazdálkodásban, biotermesztés a portán


Recepción beszélt nyelvek: magyar nyelvism.,német nyelvism.


Sport: tollaslabda pálya


Kikapcsolódás: túrázási lehetőség, kempingezési lehetőség, túrák lovaskocsival, grillezési lehetőség, játékok


Hasonló találatok

Kenyere Vendégház

Hódmezővásárhely, Darvas Tanya 13.

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Hódmezővásárhelyen, egy 2 szobás vendégházban.

Bővebben

Erdei Családi Vendégház

Ópusztaszer, Erdei Ferenc u.60.

Vendégház Ópusztaszeren ahol egy helyen, de 3 különböző szobában 8 fő elhelyezése is megoldható, így az egész család együtt...

Bővebben

Tó-Party Panoráma Panzió

Kiszombor, Tó utca 2

Kiszomboron szeretettel várjuk vendégeinket egy horgásztó partján, csodálatos természeti környezetben épült új szálláshelyünkön.

Bővebben

Vénusz Apartmanház

Csengele, Zártkert 1153

Nyugodt környezetben várja kedves vendégeit a Vénusz Apartmanház Csengelén.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu