Labdarózsa Vendégház

Kedves kis falusi szálláshely várja vendégeit Nagypiriten, egy 3 szobás vendégházban.

Nagypirit település a Somlótól északnyugatra helyezkedik el, a Marcal völgyében, Veszprém és Vas vármegyék határánál. A térség és maga a Labdarózsa Vendégház ideális családok vagy baráti társaságok számára, akik szeretnének elvonulni a város zajától. A település közelében lévő Somló és Ság hegyek remek túralehetőségeket tartogat az aktív kikapcsolódás kedvelőinek. Továbbá a Somlón számtalan pincészet várja a borok szerelmeseit.
A Labdarózsa Vendégház egy három ágyas, egy franciágyas és egy 2 ágyas szobával várja kedves vendégeit a Marcal folyó völgyében. Minden szobánkhoz fürdőszoba tartozik. Télen a padlófűtés, nyáron a klíma biztosítja a megfelelő komfortot a pihenni vágyóknak. A vendégek egy jól felszerelt konyhát és a tágas nappalit találnak a vendégházban, melyből teljes kilátás nyílik az udvarra. Az udvaron szalonnasütésre, bográcsozásra, igény szerint kemencében való sütésre is lehetőségük nyílik. A helyszínen kerékpár kölcsönzést biztosítunk. A szállás akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vendégek számára is alkalmas.


Típus: Magánszálláshely


Ellátás típusa: ellátás nélkül


Fekvés: vidéken,nyugodt környezetben


Településen belül:: település szélén


Fizetési módok: készpénz


Egyéb jellegzetességek: falusi szálláshely,családbarát, családok fogadására kialakított


Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: kert,mozgássérültek fogadására alkalmas


Egyéb jellemzők: saját parkoló,légkondícionáló berendezés a szobákban/appartmanokban,légkondícionáló berendezés a közös helyiségekben,társasjátékok,információs anyagok


Egyéb szolgáltatások: WIFI/VLAN ingyenes


Szobák: televízió a közös helyiségekben


Konferencia rendezési lehetőség: Wi-Fi


1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu