Pásztor Vendégház

Barátságos vendégház várja kikapcsolódni vágyó vendégeit 4 apartmannal Poroszlón.

Pásztor Vendégházunk Poroszlón található, csupán egy karnyújtásnyira a gyönyörű Tisza-tótól. Négy napraforgós minősítésű vendégházunkat ajánljuk nagy családi összejövetelekre, céges rendezvényekhez és baráti társaságoknak. Maximálisan 15+4 főt tudunk fogadni négy különbejáratú apartmanunkban.

A földszinten található a Tulipános és a Napraforgós apartmanok, melyek két légterűek, franciaágyas hálószobából és nappalirészből állnak, itt helyezkednek el az egyszemélyes ágyak. A két apartmant nagyobb társaságok esetén igény szerint egybe lehet nyitni. A másik két apartman az emeleten található, a Pipacsos apartman is két légterű, hálószoba franciaággyal, szoba két egyszemélyes ággyal. A szintén az emeleten található Margaréta apartman kétágyas. Minden apartman klímával felszerelt, saját fürdőszobával, síkképernyős TV-vel és teljesen felszerelt konyhával (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, villanyrezsó, kávéfőző, kenyérpirító, edények, poharak, evőeszközök).

A vendégház teljes területén ingyenes Wi-Fi szolgáltatás áll rendelkezésre. Az udvar teljesen zárt, parkosított, 4 autó parkolására alkalmas. Az udvaron közösen lehet használni egy tágas, nádfedeles kiülőt asztallal, székekkel. Rönkfából egy különálló, fedett bográcsozó, nyársaló lett kialakítva. Gyerekeknek játszótér szintén került kialakításra rönkfából hintával, csúszdával, mászókával. Fő attrakciója a vendégházunknak egy parajdi sósvizes fürdődézsa. SZÉP kártyát elfogadunk.


Kategória: 4 napraforgó


Típus: falusi szálláshely 


Fizetési módok: készpénz, bankkártya / hitelkártya


Sport: kerékpár kölcsönzési lehetőség


Szabadidős- és wellness lehetőségek: dézsafürdő


Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: étkezési lehetőség


Egyéb jellemzők: saját parkoló, légkondícionáló berendezés az egész épületben, játszótér


Egyéb szolgáltatások: túrázási lehetőség, WIFI/VLAN ingyenes



Kategória: falusi szálláshely
Férőhelyek száma: 15+4 fő
kutyabarát: Nem

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Csikász Vendégház

Nagyvisnyó, Ady Endre út 45.

Kedves kis vendégház Nagyvisnyón várja vendégeit nyugodt, csendes környezetben, egy apartmannal.

Bővebben

Hanga Vendégház

Parád, Fényes-Pagony 1.

Vendégházaink a Mátra egyik északi fennsíkján, lakott településtől távol, közvetlenül az erdő mellett Parád és Parádsasvár közt...

Bővebben

Erdei Vendégház

Szarvaskő, Rózsa utca 36.

Falusi szálláshely várja vendégeit Szarvaskőn 3 szobával, 8 férőhellyel.

Bővebben

Szarvaskő Vendégház

Szarvaskő, Fő út 31.

A Szarvaskő Vendégház a Bükk hegység egyik legszebb fekvésű településén, Szarvaskőben található. Egertől mindössze 8 km-re.

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu