Faluszéli Vendégház

A Faluszéli Gerendaház Őriszentpéter félreeső, csendes utcájának a legvégén található és 4 fő számára biztosít szállást.

Vendégházunk az Őrség szívében, Őriszentpéteren, annak félreeső, csendes utcájának legvégén található, a Galambosszeren. Békés hely, madárdallal és tücskökkel. A házikó önállóan áll a vidékre jellemző hatalmas telken, ápolt ősgyepes réttel,tókával, a kert alján fenyveserdővel. A kék jelzésű túraútvonal a ház mellett halad el, akár Pityerszerig is lehet gyalogolni, de pár perces sétával minden irányban az erdőbe juthatunk. Az épület a hagyományos őrségi népi építészet emléke, boronaház, melyet a mai igényeknek megfelelően építettünk újjá. Vendégházunk 4 főig kényelmes, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak. A kertben, az elmaradhatatlan őrségi tóka mellett készült el a szauna tájbasimuló, sarazott faépülete, a fenyvesre nyíló terasszal. Bátraknak létra vezet a tóka vizébe! A ház két szintes, az emeleten egy hálószoba, (1 franciaággyal, 2 szimpla ággyal), a földszinten fürdőkádas fürdőszoba, nappali-étkező, felszerelt konyharész található. Ágyneműt és törölközőt adunk. Felszereltség: 3 lapos gáztűzhelyünk van sütővel, hűtőgép, főzőedények, étkészlet, alapvető fűszerek rendelkezésre állnak, pirítós-sütőt, vízmelegítőt, kávéfőzőt, turmix-gépet biztosítunk. A ház mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel rendelkezik. Szaunánk hagyományos fatüzelésű, a kertben a tóka mellett várja lelkes vendégeinket. Kisbabák fogadására is felkészültünk: pelenkázóval, etetőszékkel, gyermekjátékokkal és mesekönyvekkel. Télen a fűtésről fatüzelésű cserépkályha gondoskodik, melyhez a fát biztosítunk. A kertben erdei tűzrakóhelyünkön lehet szalonnát sütni, bográcsozni, ehhez 4 személyes bográcsot tudunk adni. Fűszerkertünkből szedhetnek hozzávalókat. Árnyas terasz csatlakozik a házhoz, kerti garnitúrával. Függőágyat is biztosítunk a pihenéshez. Mini könyvtárunk könyveiből olvashatnak nyaralásuk alatt és társasjátékot is találnak. Nálunk szándékosan nincs tévé, ám bőven akad itt alternatíva. Báránynézőbe is invitáljuk a formája miatt Madárháznak elkeresztelt kerített karámunkhoz, ahol a 2 bárány mellett szabadon él egy nyúl. Etetni és simogatni szabad! Erdei piknikasztalt állítottunk fel a telek alját elfoglaló fenyves tisztásán. Ez a hely pihenni, hűsölni csábít, a fák lombja alatt függőágyakkal. Kerékpár bérlésére is kínálunk lehetőséget.


Kategória: kategóriajelölés nélkül


Típus: falusi szálláshely


Ellátás típusa: ellátás nélkül


Fekvés: nyugodt környezetben,domboldalon,erdõ közelében


Településen belül:: település szélén


Fizetési módok: készpénz,SZÉP-Kártya


Egyéb szolgáltatások: konyhafelszerelés,konyha,fűthető,kutya-macska bevihető,hűtőszekrény,ágynemű biztosított


Sportlétesítmények: kerékpár kölcsönző


Szabadidős- és wellness lehetőségek: szauna


Kikapcsolódás: grillezési lehetőség


Egyéb jellegzetességek: Gyermekkedvezmények,kutyákat fogad


Szálláshellyel kapcsolatos szolgáltatások: kert


Egyéb jellemzők: etetőszék,saját parkoló,nyitott parkoló,fedett parkoló,társasjátékok


Egyéb szolgáltatások: kutya-macska bevihető



Kategória: falusi szálláshely
Férőhelyek száma: 4 fő
kutyabarát: Nem

Ajánlatkérés innen

Hasonló találatok

Gólyahír Vendégház Őriszentpéter

Őriszentpéter, Galambosszer 16/D

6 fő elszállásolására alkalmas vendégház Őriszentpéteren, az Őrség szívében.

Bővebben

Apát - Panzió és Étterem

Apátistvánfalva, Fő u. 51.

Ha tökéletes kikapcsolódásra vágyik, ahol gyönyörű környezetben, és professzionális kiszolgálással élvezheti szabadságát, akkor...

Bővebben

Patakparti Vendégház

Bozsok, Rákóczi utca 101/R

A Patakparti Vendégház 4 fő számára nyújt szállást az Alpok-alján, egy csörgedező patak partján.

Bővebben

Almavirág Vendégház

Porcsalma, Batthyány út 31

almaviragvendeghaz.hu

Bővebben

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu