Softify OkosSzállás Applikáció - Egyszerűbb adminisztráció, több közvetlen foglalás

Saját, testreszabott web-applikáció teljes körű vendég kezelési funkciókkal, online bejelentkezéssel és okos zár integrációval. Mindez egyetlen alacsony havidíjért, jutalékmentes működéssel. Egy APP, ami minden vendéglátó számára elengedhetetlen!

Új tagunk, a Padláskincsek Birtok és Softify szoftvercég együttműködésének gyümölcse egy valós Szállásadó és Vendég visszajelzéseken nyugvó új szolgáltatás, a Softify OkosSzállás WebApp.

Ez az innovatív megoldás leegyszerűsíti és automatizálja a szálláshelyek üzemeltetését, miközben maximális kényelmet biztosít a vendégek számára. A Softify OkosSzállás WebApp segítségével a vendégek online check-in-t végezhetnek már az érkezés előtt, hozzáférhetnek a szállás összes fontos információjához, valamint kulcs nélküli belépést biztosít okos zárak használatával.

A szállásadók számára teljeskörű adminisztrációs felületet kínál, amely megkönnyíti a foglaláskezelést és az ügyfélszolgálatot. Az applikáció célja, hogy mindkét fél számára gördülékenyebbé tegye a szállásfoglalási folyamatot és hozzájáruljon a pozitív vendégélmény kialakításához.

A Softify mottója: Egyszerűbb Szállásadói adminisztráció, miközben a Vendég a szállás kiválasztásától a foglaláson át egészen a tartózkodás végéig mindig csak „1 Kattintásra Lesz” a – következő – Foglalásától!

Itt az idő, hogy megismerje és kipróbálja a Softify OkosSzállás WebApp nyújtotta előnyöket, és növelje szálláshelyének hatékonyságát és versenyképességét! Keresse a Softify standját a FATOSZ konferencián.

FATOSZ Tagoknak MOST belépési kedvezmény!

Tovább a Softify oldalára.

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu