Esti túrákat kínálnak a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban

A hőség miatt napközben a turisták is inkább behúzódnak az árnyékba, ezért a Tamásiban található DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpont esti túrákat szervez a nyár során, melyek végén hűsítő italokkal és apró falatokkal kedveskednek a résztvevőknek.

2024 nyár elejétől megújult kiállítással várja a látogatókat a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpont. Sokkal több interaktív élményelemmel mutatja be Tamási és környéke értékeit, amelyhez kapcsolódva egyedi programokat is kínál a bemutatóhely, amelyek a kiállítás állandó tartalmára építve a táj és a benne élő helyi emberek kapcsolatainak sokszínűségére világítanak rá. Ilyen volt nemrég az erdők nagyköveteként ismert Bózsó Gyula ehető erdő túrája, vagy a Nemzetiségi hétvége, ahol a térség sváb örökségével ismerkedhettek meg a látogatók Till Jánosné bemutatójának köszönhetően. 

A következő esti programra 2024. július 20-án 19 órakor kerül sor, amely során a résztvevők megismerkedhetnek a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközponttal, részt vehetnek egy közel egy órás esti erdei túrán, megélve benne az esti erdő hangulatát és hangjait, valamint részesei lehetnek egy sajt és fröccs kóstolónak. Itt többek között a kisszékelyi Ízes finomságok sajtmanufaktúra termékeit, valamint Mészáros Pál és Tamási város borát ízlelhetik meg a résztvevők. 

A program további részleteiről a Látogatóközpont honlapján kaphatnak információt az érdeklődők.

Forrás: turizmus.com

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu