Frankó Tanya Vendégház

Frankó Tanya Vendégház - Szarvas

Ma a varázslatos természeti környezetben, a Holt-Körös ölelésében található Szarvas településre invitáljuk meg Önöket, ahol a Frankó Tanya Vendégház várja a vendégeket egy valódi vidéki élményre! 

A vendégház közvetlen vízparti területtel rendelkezik, így csodálatos kilátást nyújt a természetre és kényelmes elhelyezést biztosít akár 16 fő számára is. A vendégház kényelmi szolgáltatásai között számtalan lehetőség kínálkozik az aktív kikapcsolódásra. A vendégek részt vehetnek kerékpártúrákon, horgászaton vagy akár egy romantikus sétát is tehetnek a Körös partján.

Rendezvények és esküvők megszervezésére is van lehetőség a vendégházban, így akár egy felejthetetlen eseménynek is otthont adhatnak.

A Frankó Tanya Vendégház kiválóan alkalmas nagyobb baráti társaságok és családok számára is, akik együtt szeretnék eltölteni az időt és élvezni a vidéki élet nyugalmát és szépségét. Dézsafürdő, szauna, kültéri medence, gyermekek számára különböző játéklehetőségek - mind megtalálhatók a vendégház kínálatában. Kérésre étkezés is megoldható.

Fedezze fel barátaival vagy családjával Szarvast és környékét, pihenjen a Frankó Tanya Vendégházban!

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu