Tündérek kertje Jurtaszállás

Tündérek kertje Jurtaszállás - Dunasziget

Ma a Szigetköz egyik mesebeli településére, Dunaszigetre invitáljuk Önöket, ahol a Tündérek kertje Jurtaszállás várja a vendégeket egy valódi vidéki élményre! 

Nagy álmuk volt egy olyan helyet létrehozni, ami távol van a város zajától, nyugalmat áraszt és az ember le tud kicsit lassulni. A felnövekvő nemzedék visszatalál az őseinkhez, és nem csak hallanak róla, de láthatják és egy kicsit meg is tapasztalhatják, hogyan éltek egykor. Alapítványukat azért hozták létre, hogy a gyermekek jobban megismerjék a magyar hagyományokat, kultúrát, valamint egy kicsit bele is bújhassanak őseink bőrébe. Folyamatosan bővítik táborhelyüket, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt jurtákban alhatnak, megismerhetik a sámándob, kürt, ostor, íj használatát, kipróbálhatnak egy szövőszéket, korongozót. Gyalogos túra során bebarangolhatják a környéket és a Szigetköz adottságainak köszönhetően pedig kenuzhatnak a Duna tündéreket rejtő ágain. A szálláshelyen kültéri sütési-főzési lehetőség adott. 

Kutyabarát szálláshely.

Fedezze fel Dunasziget varázsát a Tündérek kertje Jurtaszálláson, és élvezze a vidéki élet minden szépségét, miközben közelebbről megismerkedhet őseink hagyományaival!

 

1077 Budapest, Király u. 93. • +36 1 352 9804 +36 30 709 9726 • info@falusiturizmus.hu