Helyszín:

6720 Szeged, Dóm tér

Kategória:
Gasztronómiai, Aktív kikapcsolódás
Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2023
04.01.
DUNA-TISZA KÖZI AGRÁR EXPO 2023 6200 Kiskőrös, Árpád utca 4.
további programok

Szegedi Toros Pálinkafesztivál

A pálinkakedvelők legnagyobb örömére 2023. március 23-26. között elstartol a Toros Pálinkafesztivál a szegedi Dóm téren. A kilátogatók számos hazai pálinkafőzde kínálatából szemezgethetnek, de lesz itt hurka, kolbász, és minden, ami szem-szájnak ingere. Színes programpalettával, kézműves vásárral a jó hangulat garantált az év egyik első gasztrofesztiválján.

XII. Toros Pálinkafesztivál Szeged
2023. március 23 – 26.
A gasztronómia és kézműves termékek kiválóságain túl színes programkínálat várja a látogatókat: több év kényszerpihenő után újra életre keltjük a hagyományos böllérversenyt, és újjáéled a káposztafőző verseny is, amely során a versenyző csapatok előveszik a féltve őrzött töltöttkáposzta receptjeiket, hogy elnyerjék a zsűri elismerését.

A helyi alternatív művészvilágot is szeretnénk közelebb hozni a közönséghez, ezért graffiti versenyt hirdetünk! A versenyre nevező művészek hatalmas rajztáblákra alkotják meg a „Szeged” témakörű műveiket, valamint szabad témájú alkotások is születnek majd.

A fesztivál napzáró programjaként a hazai zenei világ számos képviselője szórakoztatja majd a bulizni vágyókat a fesztivál színpadán, de a 4 nap alatt gyerekprogramokkal, vetélkedőkkel és még sok izgalmas meglepetéssel készülünk a kilátogatók számára.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Részletekért kérem látogasson el az alábbi oldalra: https://www.facebook.com/torosfesztival