Négy évszak Vendégház Demjén – “Egy csepp nyugalom”

Négy évszak Vendégház Demjén „Egy csepp nyugalom” 
 
A mai napon Adventi nyereményjátékunk során az I. díjat elnyert Négy évszak Vendégházat ismerhetik meg. A Heves megyei szálláshely 2015-ben nyitotta meg kapuit. Elhelyezkedését tekintve a neves Gyógyvizek völgyében található, 7 termálfürdő közvetlen közelében. A Demjéni és Egerszalóki fürdők mellett a vendégek számos program közül választhatnak a közeli Eger és a szomszédos Egerszalókon egyaránt. A települések már kerékpárúttal is össze vannak kötve, ezzel biztosítva az aktív pihenést is.
A vendégház felszereltségét tekintve maximálisan biztosítja a nyugodt pihenés feltételeit.
Az épület kétszintes összességében 4 apartman található benne. Az apartmanok egyenként 55 m2 nagyságúak. Egyéni utazásokra, családi- és baráti társaságok összejövetelére is alkalmas vendégházunk.
A négy évszak elnevezése visszaköszön az apartmanok nevében is „Tavasz, Nyár, Ősz és Tél”.
Minden apartmanban a franciaágyas hálóhelyiségek mellett jól felszerelt saját konyhával és étkezővel rendelkezik, valamint külön WC és zuhanyzós fürdőszoba is található benne. Az extra méretű terasz szintén az életteret növeli.
Nagy hangsúlyt fektettek a vendégek kényelmére, ezért család- és bababarát szolgáltatásokat is biztosítanak, ugyanakkor a teljes akadálymentes apartmanok, melyek nemzetközi minősítéssel rendelkeznek fogadni tudják a megváltozott képességű vendégeket is.
 
A vendégház tulajdonosa és működtetője két diplomája mellett falusi vendégfogadós képzettséggel is rendelkezik. Elmondása szerint: “A vendégház építése során mindig ott volt bennem egy érzés, hogy szeretném, ha azt a nyugalmat más is megtapasztalná, amit én éreztem azon a dombokkal körbevett csodás helyen. Különlegeset szerettem volna létrehozni a vendégfogadás tekintetében. Már ekkor megfogalmazódott a mottónk az „Egy csepp nyugalom”, mivel a vendég számunkra az első, és ez visszaigazolást is nyert később a vendégértékelések során. Óriási örömömre már az első évben apartman kategóriában országosan 2. helyezést értünk el a vendégértékelések alapján. Büszkeséggel tölt el, hogy nagyon sok visszatérő vendégünk van, akik az évek során a vendégház hírét vitték az országban és a határokon túlra is. A FATOSZ-szal már a vendégház megnyitása előtt 2015-ben megkezdődött a kapcsolatuk. Szakmai tapasztalatuk és széleskörű tudásuk nagy hatással van a vendégházunk mindennapjaira. 2015-ben kiérdemeltük a legmagasabb négy napraforgó minősítést falusi szálláshely kategóriában, melyet azóta is fenntartunk”.
 
A vendégház folyamatosan fejlődik, a magas színvonal biztosítása mellett újabb szolgáltatásokkal is készülnek a vendégeik részére. Lehetőség van őszi időszakban csoportok részére, saját szőlőből must készítésére, valamint egyedi tárgyak készítésére szőlő növény felhasználásával.
Önnek is jár „Egy csepp nyugalom”!
 
A vendégház elérhetőségei az alábbiak:
Cím: 3395 Demjén, Hársfa utca 18.
Tel: 0630/5550425
Facebook oldal: Négy évszak Vendégház Demjén – Egy csepp nyugalom