Megjelent a We Love Hungary 2020-as nyári kiadványa

Hat magyar régió legizgalmasabb helyeit gyűjtötte össze egy praktikus, jól áttekinthető, ingyenes nyomtatott kiadványban a We Love Hungary, hogy iránytűt adjon az ország felfedezéséhez.

A We Love-brand 2018 óta megjelenő nyomtatott kiadványai közé tartozik a We Love Hungary útikönyv is, amelynek nyári és téli változatát a vidéket jól ismerő, helyi újságírókkal közösen állítják össze évről évre.

2020 és a koronavírus nehezített terepre kényszerített minket nemcsak az erőforrások, hanem a turisztikai kilátások terén is. Ennek ellenére úgy gondoltuk, igenis esélyt kell adni ennek az évnek is, hogy kihozzuk belőle a legtöbbet. Mert nemcsak a főváros és a magyar tenger, hanem a Dunántúl egyéb tájai, valamint a keleti régió is megérdemli, hogy felfedezzük és értékeljük mesés kirándulóhelyeit, vendégmarasztaló tájait, színvonalas éttermeit és bárjait – olvasható a kiadvány ismertetőjében.

A kiadvánnyal az ország hat régiójának látnivalóit, kirándulóhelyeit, éttermeit és bárjait fedezhetjük fel

Újra megmutatják tehát, mit érdemes megnézni, hova érdemes beülni olyan nagyobb városokban, mint Sopron, Pécs, Debrecen, Szeged, Eger és Miskolc, és természetesen arra is adnak konkrét tippeket, hogy a környékükön merre érdemes elindulni, túrázgatni. Nem feledkeztek meg a Tokaj-Hegyalja gasztronómiai különlegességeiről, káprázatos dűlőiről, valamint a Mátra és Bükk vidékeiről sem, ahol hemzsegnek a jobbnál jobb kirándulóhelyek és biciklis útvonalak. Összeállításaik a kihagyhatatlan és rejtett látnivalókat és gasztrohelyeket egyaránt számításba veszik, legyen szó pompás kastélyokról vagy ősi templomokról, országos hírű éttermekről vagy eldugott, kis családi cukrászdákról – mindezt látványos fotókkal, praktikus, áttekinthető toplistákkal, érdekességekkel és naprakész információkkal.

Sajnos országszerte nagy bizonytalanság övezi a rendezvényeket és a fesztiválszezont – így idén a programok és a kultúra terén nem tudtak olyan alapos merítést nyújtani, ahogy tették azt a korábbi években. Egy dolog azonban nem változott: a We Love Hungary-kiadványok továbbra is ingyenesek és elérhetőek angol nyelven is. A 156 oldalas kiadványt a We Love Budapest és We Love Balaton útikönyvekkel együtt a Tourinform-irodákban, az ország különböző vendéglátóhelyein és múzeumaiban, kulturális központjaiban lehet megtalálni.

A kiadvány online átlapozására itt nyílik lehetőség.

Forrás: turizmus.com