Előszezon élénkítő kampány

A Magyar Turisztikai Ügynökség előszezon élénkítő, integrált kommunikációs kampányt tervez május 15. és június 30. között. Céljuk, hogy bemutassák: Magyarország a nyári szezonban számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi és nemzetközi utazók számára.

Az integrált kommunikációs kampányhoz együttműködő partnerek csatlakozását is várják. Azoknak a turisztikai attrakcióknak és szolgáltatóknak a jelentkezésére számítanak, amelyek a kampány üzenetéhez, a nyári feltöltődéshez illeszkedő ajánlataikkal szívesen együttműködnének hazánk nyári turisztikai forgalmának élénkítésében. 

Az attrakciók, valamint a szállás- és vendéglátóhelyek a 2023. május 15. és június 30. közötti időszakra érvényes, speciális ajánlataikkal csatlakozhatnak, “Nyári élmények itthon”, illetve “Make Summer Memories in Hungary” néven, attól függően, hogy a belföldi vagy a nemzetközi kampányban kívánnak-e ezekkel megjelenni. Lehetőségük van csak az egyik, vagy mindkét kampányban részt venni, ezt a jelentkezési űrlapon jelezhetik.

Az MTÜ a partnerek kedvezményes ajánlatait a csodasmagyarorszag.hu és a visithungary.com weboldalakon teszi közzé, átfogó, országos és nemzetközi kampányában pedig kiemelten népszerűsíti ezeket.

A szolgáltatók csatlakozási szándékukat a https://csodasmagyarorszag.hu/nyari-kampanyoldal/nyari-elmenyek-itthon linken elérhető jelentkezési űrlap kitöltésével jelezhetik legkésőbb 2023. május 15-ig. Kérdés esetén a kampany@visithungary.com e-mail címen az MTÜ munkatársai örömmel állnak rendelkezésre.

 

Forrás: MTÜ