Álláshirdetési lehetőségek

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Turizmus Kft. az alábbi álláshirdetési lehetőségekről tájékoztattak minket.

CheckINN turisztikai állásportál

A turisztikai és vendéglátó ágazat óvatos, lépcsőzetes nyitásával egyidejűleg, az újra indulást segítve, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány létrehozott egy egyszerű, felhasználóbarát, gyors online álláskereső alkalmazást, mely a mai naptól, a http://karrier.check-inn.hu címen érhető el, számítógépen és mobilon egyaránt. Néhány kattintásból álló regisztráció során a felhasználó választ az „álláshirdető” vagy az „álláskereső” szerep közül, és máris összeállíthatja hirdetését. Az állásportál használata mind a munkáltatók, mind az álláskeresők számára ingyenes.

Turizmus.com kedvezményes álláshirdetési csomagok

A turizmus.com a szektor meghatározó, hiteles szakmai hírforrása évi közel kétmillió látogatószámmal és hatmillió oldalmegtekintéssel rendelkezik. Hírlevelük, a Turizmus.com Bulletin több mint 15 ezer regisztrált olvasóhoz jut el minden munkanapon. Olvasóközönségük a hazai turizmus szinte teljes egészét lefedik, így hathatós segítséget nyújtanak a munkaadóknak a megfelelően képzett, tapasztalt munkaerő megtalálásában.

A küszöbönálló újranyitásra időzített új, kedvező árú álláshirdetési csomagjaik árából az MTSZA tagszövetségeinek és azok teljes tagságának 50 százalék kedvezményt biztosítanak, ezzel is támogatva a hazai vállalkozások és a turisztikai ágazat mielőbbi talpraállását. A részletes ajánlat INNEN letölthető.