Helyszín:

5309 Berekfürdő Berek tér

Kategória:
Gasztronómiai, Koncert
Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

2023
04.01.
DUNA-TISZA KÖZI AGRÁR EXPO 2023 6200 Kiskőrös, Árpád utca 4.
további programok

Édes Fesztivál

Magyar hagyományos édességek, gasztronómiai ínyencségek, változatos színpadi produkciók várják Önt is a Berekfürdői Tavaszi Édes Fesztiválon 2023. március 25-én 8 és 17 óra között a Rendezvénytéren.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőre várják az édességimádókat, ugyanis megrendezésre kerül a tavaszi édesség ünnep. Finomabbnál finomabb tradicionális édességeket kóstolhatnak a kedves ellátogató vendégek. A nemzetközi eseményre mindenkit várnak.

Lengyel, erdélyi, kárpátaljai, olasz, valamint magyar hagyományos édességek bőséges kínálatát kóstolhatják végig az érdeklődők. A helyszínre látogatóknak lehetőségük lesz eltérő kultúra édességeit is végigkóstolni. Az ízletes csemegék mellett főételek vásárlására is lesz alkalma az éhességért sóvárgóknak.

Hagyományőrző egyesületek is színpadra lépnek, valamint egyéb szórakoztató produkciók is az esemény részét képezik majd. Egész napos programokkal minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást kínáló eseménnyel készülnek a szervezők. A berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőbe kedvezményes jegyárak vételére is lesz lehetősége a fürdőzni vágyóknak.