Megtartotta éves közgyűlését a FATOSZ

2023. április 23-án 9:00 órai kezdettel tartotta meg éves közgyűlését a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége Tiszabábolnán.

A közgyűlés első napirendi pontjaként a Szövetség elnöke, Frankó Pál beszámolót tartott a FATOSZ 2022. évi szakmai munkájáról, amelyben szó esett többek között a “Lehetőségek a falusi turizmusban” képzés eredményességéről, a “napraforgós” Nemzeti Tanúsító Védjegy változásairól, illetve a Szövetség érdekképviseleti tevékenységeiről. A szakmai beszámolót a közgyűlés elfogadta.

Frankó Pál, a FATOSZ elnöke szakmai beszámolót tart a Szövetség közgyűlésén.
Fotó: FATOSZ

A második napirendi pontban Frankó Pál beszámolt a FATOSZ 2022. évi közhasznúsági jelentéséről, valamint pénzügyi helyzetéről, amelyet a közgyűlés szintén elfogadott.

A közgyűlés harmadik napirendi pontjaként ismertetésre került a Szövetség 2023. évi szakmai munkaterve, amely tartalmazta a nemzetközi kapcsolatok erősítését, illetve a hazai magán- és egyéb szálláshelyekkel foglalkozó érdekvédelmi szervezetek kooperációját. A 2023. évi munkatervet a közgyűlés elfogadta.

A negyedik és egyben utolsó napirendi pont az Alapszabály vonatkozó részeinek felülvizsgálatáról szólt, amit egyhangúlag elfogadott a közgyűlés.