Már regisztrálhat a megújult, ingyenes e-learning tananyagokra

A hozzaferheto.turizmusakademia.hu e-learning weboldalon ingyenesen számos izgalmas tananyag segíti a szakmabelieket abban, hogy fejlődni tudjanak a szenior, akadálymentes, orvosi és hozzáférhető turizmusban. Olyan réstermékekről van szó, amelyek jelentős növekedése várható a turizmus regenerálódását követően, ezért is hasznos, ha minél többen élnek ezzel a lehetőséggel.

A turisztikai szolgáltatások piacra jutását számos eszközzel segíti a Magyar Turisztikai Ügynökség, ezt szolgálják a Turizmus Akadémia oldalon hozzáférhető turizmus témakörben elérhető képzések is. A résztvevők egy egyszerű regisztrációt követően ingyenesen hozzáférhetnek a tananyagokhoz, és azokhoz bármikor újra vissza is térhetnek. A képzések során könnyed, játékos módon, az online térben sajátítható el a tudás. A kurzusokat vizsga zárja, melyet oklevél is igazol.

Az oldalra ITT lehet regisztrálni.

hozzaferheto.turizmusakademia.hu e-learning weboldal létrehozásának célja az volt, hogy a turizmusban dolgozóknak tematikus szakmai, réspiaci tudást biztosítson. A kurzusokon az érdeklődők megismerhetik a jelentős növekedési potenciállal rendelkező niche termékek fejlesztésében rejlő lehetőségeket, ezzel is fokozva versenyképességüket, eredményességüket. A program tananyagának összeállításához az MTÜ szakmai publikációit és a program keretében elvégzett kutatások információit is felhasználták.

A fejlesztés a Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) kertében, GINOP-1.3.5-15 konstrukció támogatásával valósult meg. A program keretében a nemzetközi marketingkommunikációs tevékenység mellett a tudásmegosztás és a szemléletformálás is jelentős szerepet kap.

Forrás: mtu.gov.hu