FelhőMatrac szálláshelykezelő szoftver

Érdekelné egy olyan szálláshelykezelő szoftver, amiért csak akkor kell fizetnie, amikor van vendége?

FelhőMatrac NTAK adatküldő szoftvert kifejezetten a magyar kis és közepes szálláshelyek igényei szerint alakítottuk ki. Szolgáltatásunk főbb jellemzői:

  • Nálunk van lehetőség arra, hogy egy felhasználói felületről akár több szálláshelyet is tudjon kezelni, függetlenül attól, hogy azonos, vagy különböző engedélyszámmal vagy tulajdonossal rendelkeznek-e.
  • Rugalmasan alakul a díjszabás a vendégéjszakák számától függően! Nálunk csak akkor fizet, hogyha van vendége, így ideális szezonálisan működő szálláshelyeknek is. (További részletek alább az Áraknál)
  • Egy kattintással tud e-számlát kiállítani Számlázz-hu fiókjából, mely összeköthető a FelhőMatraccal, így nincs szükség az adatokat két külön rendszerbe beírni.
  • Nálunk számos lehetőség van az automatizációra, pl napi zárás vagy check-in – check out tekintetében.
  • Új, csoportos feltöltés funkciónk nagyban megkönnyíti az adatbevitelt nagyobb létszámú foglalások esetén. Kíváncsi rá, hogyan? Nézze meg a rövid csoportos adatbevitelt bemutató demo videónkat.
  • A papír alapú vendégkönyvet kiválthatja a Felhőmatracból generált riport.
  • FelhőMatrac fiókjához már igényelheti az egyik legnépszerűbb nemzetközi channel manager és beépített foglalási motor szolgáltatót is: az eZee Centrix-et! További részletekért keressen minket!
  • A FelhőMatrac egy modern online szolgáltatás: fiókját bármely számítógépről (és okoseszközről) eléri internet böngészőn keresztül, a használatához nem kell telepítenie semmit, és adhat testre szabott hozzáférést kollégáinak is.
  • Foglalásait naptár nézetben (“szobatükör“) és listában is áttekintheti, vendégadatait pedig elmentjük, így visszatérő vendégei információit nem kell mindig újra beírnia.

ÁRAK:

 Nálunk nem kell választania a csomagok között: Mi spórolunk Önnek!

Minden hónapban a lehető legkisebb csomag szerint fizet!

Amelyik hónapban nincs vendége, fizetnie sem kell.

A FATOSZ TAGOK A LENTI ÁRAKBÓL 20% KEDVEZMÉNYRE JOGOSULTAK!  (a regisztráció első évében)

Természetesen foglalásainak kezeléséhez egész évben hozzáfér – akkor is, amikor épp nem fizet. Az alábbi árak szálláshelyenként értendőek, de ha több szálláshelyet kezel egy kézből, kérjen egyedi árajánlatot!

Szeretné megnézni, hogyan néz ki a FelhőMatrac felhasználói felülete? IDE kattintva igényelhet DEMO hozzáférést:

Vagy nincs is több kérdése? Az alábbi gombra kattintva minden elköteleződés nélkül regisztrálhat is, és megkezdheti FelhőMatrac fiókjának használatát, szálláshelye kiépítését.

R E G I S Z T R Á C I Ó

Kérdés esetén és további információért látogasson el a FelhőMatrac honlapjára: https://felhomatrac.hu/, vagy keressen minket az info@falusiturizmus.hu email címen.