A Magyar Turizmus Akadémia aktuális képzései

A Magyar Turizmus Akadémia 2022-ben is várja Önöket kiemelkedő színvonalú képzéseivel, amelyeknek célja, olyan átfogó ismeretek átadása a turizmus/rendezvényszakma vezetőinek, amelyek nagyban segítik a mindennapi munkavégzésüket.

Február és április között Vezetői Akadémia képzéssorozatot indul, amely során a résztvevők megtanulhatják, hogyan kell eredményes, motivált, összetartó csapatot megszervezni és profi teljesítményértékelést adni. Emellett megismerhetik a coaching szemléletű vezetést, valamint fejleszthetik kommunikációs és helyzetkezelési képességüket.

Az alábbi képzésre február 18-ig tudnak jelentkezni:

VEZETŐI AKADÉMIA 3. – „Egyvalami állandó: a változás” – szervezeti változások zökkenőmentes bevezetése és irányítása a legjobb eredmény elérése érdekében

Az alábbi képzésre február 25-ig tudnak jelentkezni:

VEZETŐI AKADÉMIA 4. – Vezetés felsőfokon – a coaching szemléletű vezetés!

A Vezetői képzés mellett 5 modulból álló Rendezvényprotokoll képzéssorozat is elérhető az Akadémián, ahol elsajátítható minden, amit egy rendezvényszervezőnek tudnia kell.

Érdemes most jelentkezni, hiszen a rendezvényprotokoll képzés idén debütál, a vezetői képzés pedig legközelebb csak októberében lesz elérhető! További információt az alábbi oldalon találnak: https://www.turizmusakademia.hu/ 

 

A közzététel időpontja: 2022.02.14.